Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je in voor de leesclub met ‘In het spoor van de eclips’

door Lindy (Hebban Crew) 2 reacties
'In het spoor van de eclips' van de Ierse schrijfster Bronagh Curran is een YA-roman die je mee op reis neemt. Een verhaal vol bijzondere personages die je hardop zullen laten lachen en tot tranen zullen roeren. Zin in een road trip? Schrijf je dan nu in voor de Hebban Leesclub!


Wie weet mag jij In het spoor van de eclips dan wel als een van de eersten lezen! Het boek verschijnt pas in maart, dus de gelukkige leesclubdeelnemers krijgen een ongecorrigeerde proef toegestuurd. Na afloop van de leesclub volgt een echt exemplaar.

Over het boek

Het leven zit de 15-jarige Nat Dobbs niet echt mee. Hij stottert, is mager en bepaald geen sociaal genie. Hij doet wel zijn best om goed in de groep te passen, maar de laatste keer dat hij dat probeerde, eindigde hij met zijn onderbroek op zijn enkels - op de lokale televisie.  

De schaamte na dit incident is zo groot dat Nats ouders besluiten naar een ander dorp te verhuizen. Daar leert Nat Milo Quincey kennen. Milo, een 65-jarige kluizenaar met ALS, luistert tenminste naar hem. Als Milo Nat vertelt dat hij heel graag de totale zonsverduistering in Kentucky zou willen zien - de eerste in de VS in 35 jaar - besluit Nat dat hij mee wil gaan. Tot Nats grote vreugde stemt dorpsbeauty Celeste ermee in om hun chauffeur te zijn. De road trip wordt een onverwacht succes en de drie groeien steeds dichter naar elkaar toe. Maar een tragisch ongeval wacht hen in de duisternis.  

Over de auteur

In het spoor van de eclips is het debuut van de Ierse schrijfster Bronagh Curran. Zij schreef volgens de uitgever ‘een verhaal in de traditie van John Green, met humor, romantiek en veel emotie’.    

Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis.  

Klik hier voor het inschrijfformulier en bezoek hier de leesclubpagina.  Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je in voor de leesclub met ‘In het spoor van de eclips’

 

Gerelateerd

Over

Bronagh Curran

Bronagh Curran

Bronagh Curran is een Ierse schrijfster die in 2015 debuteerde met The path of T...

Hebban Spots

In het spoor van de eclips

66 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek In het spoor van de Eclips van auteur Bronagh Curran (Uitgeverij Gottmer). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is...

Gesponsorde boeken