Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub met 'Onze eindeloze dagen'

Claire Fullers 'Onze eindeloze dagen' is volgens kenners een droom van een debuut, dat leest als een donker sprookje en won in Engeland zelfs een prestigieuze literaire debutantenprijs. Dit boek wordt binnenkort besproken door de Hebban Leesclub! Meedoen? Geef je op!

Dit is het verhaal van Peggy Hillcoat, in 1975 acht jaar oud. Tijdens de zomer van dat jaar gaat ze vaak kamperen met haar vader, luistert ze eindeloos naar haar favoriete plaat van The Railway Children en naar het betoverende pianospel van haar moeder.Na een familiecrisis die Peggy pas veel later zal begrijpen, neemt haar vader James, een zogenaamde ‘survivalist’, haar mee van Londen naar een hut ergens diep in de bossen van Europa. Hij vertelt Peggy dat de wereld is vergaan. Ze zullen met zijn tweeën moeten zien te overleven. En zo bestaat haar leven ineens alleen nog uit een zelfgebouwde piano die geen geluid maakt, een bos waarin alles wat groeit gebruikt wordt om van te leven en een klein houten huisje dat Alles is. Negen jaar lang is Peggy voor de buitenwereld verdwenen.

Meedoen?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis.

Ga snel naar de speciale leesclubpage voor Onze eindeloze dagenOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
411 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub met 'Onze eindeloze dagen'

 

Gerelateerd

Hebban Spots

Onze eindeloze dagen

55 volgers

Welkom bij deze Hebban Leesclub met het boek Onze eindeloze dagen van Claire Fuller (uitgeverij A.W. Bruna). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is...

Gesponsorde boeken