Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Alleen met de goden'

Gisteren werd bekendgemaakt dat Alex Boogers de winnaar is van de Boekhandelsprijs 2016, voor zijn roman Alleen met de goden. Het is de tweede editie van deze prijs, waarbij boekverkopers stemmen op hun favoriet van het jaar. Alleen met de goden ontving een enorme meerderheid van de stemmen. Voor ons een uitstekende aanleiding om een Hebban leesclub met het boek te gaan doen.


De elfjarige Aaron Bachman ziet op een avond een man roerloos in de deuropening liggen. Zijn vader staat met gebalde vuisten in de gang. Hij brult dat Aaron naar de huiskamer moet gaan. De vader belt met de politie en geeft zichzelf aan. Zo opent deze overweldigende coming-of-age roman, waarin Alex Boogers al zijn thema’s laat samenvloeien: verstoorde familierelaties, liefde en verlating, vechten om te overleven, schrijven om te groeien. Tegelijk is deze ontroerende, meeslepende vertelling een zoektocht naar een vader.

Lees hier een fragment

Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis. Je kunt je tot en met 11 maart inschrijven voor deze leesclub.

Ga naar de speciale leesclubpage voor Alleen met de godenOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Alleen met de goden'

 

Gerelateerd

Over

Alex Boogers

Alex Boogers

Alex Boogers (1970) debuteerde in 1999 onder het mysterieuze pseudoniem M....

Hebban Spots

Alleen met de goden

46 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek Alleen met de goden van auteur Alex Boogers (Uitgeverij Podium). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is...

Gesponsorde boeken