Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Val voor mij'

De Amerikaanse Jennifer Armentrout, voorheen ook schrijvend onder het pseudoniem J. Lynn, komt met een vierde boek in de Wacht op mij-serie: Val voor mij. Het valt onder het New Adult-genre. Lezers kunnen een sexy en spannend boek verwachten volgens de uitgeverij. We gaan Val voor mij in een leesclub bespreken en jij kunt je daarvoor inschrijven.

Let op: ook al is dit vierde deel los te lezen van de eerdere delen, wel zoeken we lezers die bekend zijn met het werk van Armentrout en affiniteit hebben met het New Adult-genre. Laat dat merken in je motivatie. 


Val voor mij

Barvrouw Roxy en politieagent Reece hebben elf maanden geleden een onenightstand gehad die voor beiden niet was wat ze ervan verwachtten, maar voor ieder om een heel andere reden. Nu probeert Roxy hem te ontlopen terwijl Reece probeert tot haar door te dringen... en er probeert nog iemand anders tot Roxy door te dringen.

Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis. Je kunt je tot en met 26 april inschrijven voor deze leesclub. Wat verwachten we van je als je ingeloot wordt? Actieve deelname gedurende de volledige leesclubperiode (circa vier weken) en als slot een recensie als de kers op de taart.

Ga naar de speciale leesclubpage voor Val voor mijOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Val voor mij'

 

Gerelateerd

Over

Jennifer Armentrout

Jennifer Armentrout

Jennifer Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauter die onder het pseu...

Hebban Spots

Val voor mij

47 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek Val voor mij van Jennifer Armentrout (Uitgeverij Zomer & Keuning). Onze hashtag is #hebbanleesclub. Deze leesclub is afgesloten met een gemiddelde waardering...

Gesponsorde boeken