Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Witte warmte'

Na een geslaagde carrière als ondernemer, televisiemaker en gastdocent besloot de Belgische Dimitri Casteleyn zijn pijlen volledig te richten op de literatuur. Mèt succes: van zijn verhalenbundel, dichtbundel en romandebuut werden ruim 20.000 exemplaren verkocht. Zijn nieuwe roman 'Witte warmte' is onlangs verschenen. En jij kunt meedoen aan de leesclub rond dit boek.

Witte warmte is een tragisch verhaal over de maakbaarheid van het leven en over allesveranderende keuzes. Victor Sluis is een toegewijde professor aan de gerenommeerde Katholieke Universiteit Leuven. Hij is een zeer intellectuele en beredeneerde man die de stap zet naar het ondernemerschap en zijn kans schoon ziet om in een korte tijd rijk te worden. Victors dochter Eline groeide op als enig kind en ontdekt pas hoe beschermend en geïsoleerd ze is opgevoed als ze uit huis gaat. Door haar eerste liefde wordt ze dichter bij het echte leven gebracht. In de tussentijd maakt haar vader een keuze die zowel zijn toekomst als die van zijn dochter voorgoed verandert.

Lees hier de voorpublicatie 


Doe je mee?

Wil jij meedoen aan deze editie van de Hebban Leesclub? Hebban geeft 15 exemplaren weg! Iedereen met een Hebban-account kan meedoen. Heb je die nog niet, dan meld je je toch even snel aan! Een Hebban-account is gratis.

Ga naar de speciale leesclubpage voor Witte warmte Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Schrijf je nu in voor de leesclub met 'Witte warmte'

 

Gerelateerd

Over

Hebban Spots

Witte warmte

32 volgers

Welkom bij de leesclub rond het boek Witte warmte van auteur Dimitri Casteleyn (Uitgeverij Manteau). We zijn op Facebook en Twitter te vinden op @hebbanleesclub, onze hashtag is...

Gesponsorde boeken