Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood Leesclub: Zand er over van Elsbeth Witt

door Jacky van Dijk 1 reactie
Elsbeth Witt veroverde in 2014 de harten van vele lezers met haar Barista!-trilogie. Deze winter verwarmt ze de harten van haar lezers nog een keer, met haar nieuwe roman Zand erover. Dit nieuwe boek wordt binnenkort besproken door de Feelgood Leesclub! Hebban verloot in samenwerking met uitgeverij Xander 15 gratis exemplaren. Meedoen? Geef je op!


AANMELDEN
Wil jij meedoen aan deze editie van de Feelgood Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft 15 exemplaren weg! 

Wat moet je daar voor doen? 
1. Volg de Feelgood Leesclub Page op Hebban. 
2. Zet Zand erover op je boekenplank.
3. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
4. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub. 

Voorwaarden
* Aanmelden kan tot 3 februari 2016. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd. 
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken. 
* Bekijk ook de huisregels van de Feelgood Leesclub. 

OVER ZAND EROVER
Wanneer er een familiehuis op Vlieland leeg komt te staan, hoeft Fien niet lang na te denken: ze verhuist. Op Vlieland wil ze genieten van de rust en de natuur.
Fien heeft geen relatie, geen baan en geen vrienden meer. En dat is allemaal haar eigen fout. Ze wil opnieuw beginnen, eindelijk haar gevoel volgen en een streep onder het verleden zetten. Maar dan stapt er iemand van de veerpont die ze nooit meer dacht terug te zien…
Het rustige eilandleven is ver te zoeken als er nieuwe vriendschappen en romances ontstaan en Fiens verleden haar op allerlei manieren lijkt in te halen. Neemt haar leven dan toch een nieuwe wending? 
Zand erover is een herkenbaar verhaal over dertigersdilemma’s, jezelf vergeven en je gevoel volgen.Over de auteur

Jacky van Dijk

242 volgers
496 boeken
34 favoriet


Reacties op: Schrijf je nu in voor de nieuwe Feelgood Leesclub: Zand er over van Elsbeth Witt

 

Gerelateerd

Over

Elsbeth Witt

Elsbeth Witt

Elsbeth Witt (Velp, 1980) is een Nederlandse auteur van romantische chicklits en...

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken