Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

Schrijf je nu in voor Feelgood Leesclub over Verhaal van een moeder

De Feelgood Leesclub is lekker op dreef; volgende week start er wéér een nieuwe editie. Deze keer is het de beurt aan feelgood-auetur Amanda Prowse. Met Verhaal van een moeder maakt Amanda het taboe rond postnatale depressies bespreekbaar in een meeslepend en tragisch verhaal. Hebban verloot in samenwerking met uitgeverij Aerial 15 gratis exemplaren. Meedoen? Geef je op!

‘Amanda Prowse maakt het taboe rond postnatale depressies bespreekbaar in een meeslepend en tragisch verhaal. Verhaal van haar moeder is haar beste boek tot nu toe.’ 

AANMELDEN
Wil jij meedoen aan deze editie van de Feelgood Leesclub? Deelnemen is voor ieder geregistreerd Hebban-gebruiker mogelijk, maar je kunt je ook aanmelden als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van het discussieboek. Hebban geeft namens uitgeverij Aerial 15 exemplaren weg! 

Wat moet je daar voor doen?
1. Volg de Feelgood Leesclub Page op Hebban. 
2. Zet Verhaal van een moeder op je boekenplank.
3. Vul alle velden van het deelnameformulier volledig in. 
4. Vul in het opmerkingenveld in waarom jij wilt deelnemen aan deze leesclub.

Voorwaarden:
* Aanmelden kan tot 24 juni 2015. Daarna wordt bekend gemaakt wie een exemplaar van het boek heeft gewonnen. De eerste discussieronde Vóór het lezen start zodra alle boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
* Niet volledig ingevulde deelnameformulieren worden niet in behandeling genomen. 
* Van deelnemers die een leesexemplaar hebben gewonnen wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub (3 discussierondes) actief deelnemen. Ook plaatsen zij op Hebban een lezersrecensie bij het discussieboek. De looptijd van de leesclub is circa 4 weken.
* Bekijk ook de huisregels van de Feelgood Leesclub.

OVER VERHAAL VAN EEN MOEDER
Jessica’s trouwdag was net een sprookje. In haar met kristallen bezaaide bruidsjurk was ze het stralende middelpunt. Haar vader overwon zijn zenuwen en hield een toespraak die iedereen raakte, en haar prachtige echtgenoot Matthew verklaarde dat hij de gelukkigste man op aarde was. Samen hebben Jessica en Matthew het gevoel dat ze de hele wereld aankunnen. Maar als hun mooie kindje is geboren, wordt Jessica gegrepen door paniek en angst. Ze kan aan niemand vertellen hoe ze zich voelt, zelfs niet als het uit de hand begint te lopen.
Dit is haar verhaal. Het verhaal van een moeder.Over de auteur

Julia Berendse

59 volgers
86 boeken
9 favoriet


Reacties op: Schrijf je nu in voor Feelgood Leesclub over Verhaal van een moeder

 

Gerelateerd

Over

Amanda Prowse

Amanda Prowse

Amanda Prowse is haar hele leven bezig geweest met korte verhalen schrijven en n...

Hebban Spots

Hebban Feelgood Leesclub

471 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken