Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Schrijversblock: het literaire evenement van Almere

door Soraya Vink (crew) 1 reactie
Op zondag 15 november schuiven zestien verschillende schrijvers aan de keukentafel bij vijftien gastgezinnen in Almere voor de vijfde editie van Schrijversblock.

Met een mooie line-up van veelzijdige schrijvers in deze lustrumeditie zal Schrijversblock op 15 november van start gaan. Onder andere Renate Dorrestein, Gustaaf Peek, Franca Treur, Ronald Giphart en Jaap Robben zullen vertellen over het schrijversvak en hun boeken. Speciale gast in deze editie is de Britse schrijver Redmond O'Hanlon die momenteel als 'writer in residence' in Almere verblijft om een roman over de stad te schrijven.

Alle sessies vinden plaats in bijzondere architectonische gebouwen in het stadshart en de Filmwijk van Almere. Mensen die geïnteresseerd zijn in een sessie moeten er snel bij zijn. Er is maar ruimte voor twintig personen aan de keukentafel en uiteindelijk is het mogelijk om aan drie ronden deel te nemen. Om de selectie wat gemakkelijker te maken is er een plattegrond beschikbaar met alle deelnemende schrijvers.

Benieuwd naar de totstandkoming van Schrijversblock? Bekijk dan het interview dat schrijfster Ilse Ruijters met oprichter Marcel Kolder had.

Kaarten voor dit literaire evenement zijn te koop in De Nieuwe Bibliotheek in Almere en via de website van de bibliotheek. Bekijk voor meer informatie en de volledige line-up van schrijvers de website van Schrijversblock.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Schrijversblock: het literaire evenement van Almere

 

Gerelateerd

Over

Renate Dorrestein

Renate Dorrestein

Renate Dorrestein (1954) neemt een unieke positie in binnen de Nederlandse Lette...

Ronald Giphart

Ronald Giphart

Ronald Giphart (1965) studeerde Nederlands en debuteerde in 1992 met zijn roman ...

Jaap Robben

Jaap Robben

Jaap Robben (1984) is een veelzijdig schrijver, dichter en theatermaker. Van 200...