Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Shortlist Luisterboek Award 2018: Je ziet mij nooit meer terug

Welke vijf luisterboeken hebben de shortlist van de Luisterboek Award 2018 gehaald? We stellen de boeken, hun schrijvers en voorlezers aan je voor in deze artikelen. De vijfde en laatste genomineerde is Sonja Barend, voorlezer én schrijver van 'Je ziet mij nooit meer terug'.

Meer Week van het Luisterboek vind je op het Luisterboeken-kanaal

In haar memoires Je ziet mij nooit meer terug zoekt Sonja Barend het antwoord op haar eigen vragen die te maken hebben met het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Vragen die haar sinds haar kindertijd achtervolgen. In deze indringende memoires probeert ze inzicht te geven in wat haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting in haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor velen al zo vertrouwd was in de huiskamer nog dichterbij.   


Luister een fragment:


Sonja Barend is in Nederland bekend als een van de populairste televisiepresentatoren en wordt ook wel de ‘koningin van de talkshow’ genoemd. In 2006 stopte zij, na ruim vijftig jaar betrokken te zijn geweest bij verschillende programma’s, met haar werkzaamheden voor televisie. Voor haar verdiensten voor de Nederlandse televisie ontving ze een onderscheiding als Officier in de Orde van Oranje-Nassau. Barend sprak zelf haar eigen boek in als versie voor een luisterboek.

Meer artikelen over de Week van het Luisterboek vind je terug op dit kanaal.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Shortlist Luisterboek Award 2018: Je ziet mij nooit meer terug

 

Gerelateerd

Over

Sonja Barend

Sonja Barend

Sonja Barend (1940) was een televisiepresentatrice, die ook wel de Koningin van ...

Gesponsorde boeken