Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Aan de waterkant van Sara Gruen

Haar derde boek, Water voor olifanten, betekende Sara Gruens wereldwijde doorbraak. Er gingen meer dan 10 miljoen exemplaren over de toonbank en het werd verfilmd met Reese Witherspoon en Robert Pattinson in de hoofdrollen. Volgende week verschijnt haar vijfde, een historische roman die zich afspeelt in Schotland rond de Tweede Wereldoorlog. Op Hebban lees je een exclusieve voorpublicatie en maak je kans op één van de tien exemplaren die we verloten!

Over Aan de waterkant

Na een gênant voorval tijdens een high society-nieuwjaarsfeest in Philadelphia in 1944 worden Madeline Hyde en haar man Ellis financieel afgesneden door zijn vader. Tot Maddies schrik besluiten Ellis en zijn goede vriend Hank dat ze de goedkeuring (en het geld) van Ellis’ vader alleen terug kunnen winnen door het monster van Loch Ness te vinden, een zoektocht waarin hij ooit publiekelijk gefaald heeft. Maddie gaat tegen wil en dank mee en moet zichzelf zien te redden in een dorp waar het eten op rantsoen is en de lokale bevolking nors. Toch wordt ze verliefd op de grimmige schoonheid van het Schotse landschap en sluit ze vriendschap met twee jonge vrouwen die werken in de herberg waar ze logeert. Maddie begint zich te realiseren dat niets is wat het lijkt: waar ze eerder belang aan hechtte blijkt van weinig waarde, en er schuilen monsters op de meest onverwachte plaatsen.

Hoe denkt Sara Gruen haar vorige succes te evenaren of zelfs te doen verbleken? 

SG: 'Dat probeer ik niet. Ik bedoel, als ik het zou proberen is het niet alleen heel moeilijk, het is onmogelijk. Ik ben heel blij met wat er gebeurd is met Water voor olifanten, maar ik weet dat ik als het ware door de bliksem werd getroffen. Dat zal niet zo snel weer gebeuren en dat is goed. Ik doe wat ik heel erg leuk vind, namelijk schrijven. Verder leef ik een heel normaal leven, samen met mijn kinderen. En ik doe elke dage zelf de was.' 

Lees hier een voorpublicatieOver de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: Aan de waterkant van Sara Gruen

 

Gerelateerd

Over

Sara Gruen

Sara Gruen

Sara Gruen werd geboren in Vancouver en groeide op in Ontario, Canada. Ze woont ...

Gesponsorde boeken