Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: De horlogemaker van Londen van Natasha Pulley + giveaway

door Daphne van Rijssel (crew) 1 reactie
Liefde, verlangen, erkenning en acceptatie: tegen het decor van Victoriaans Londen komen deze emoties allemaal samen in 'De horlogemaker van Londen'. Deze debuutroman van Natasha Pulley ligt vanaf 8 november in de boekhandel, maar op Hebban vind je nu al een voorproefje én giveaway!

Als Thaniel Steepleton thuiskomt van zijn werk, vindt hij op zijn kussen een gouden zakhorloge. Een paar maanden later redt dit horloge op wonderbaarlijke wijze zijn leven. Gefascineerd door het zakhorloge gaat Thaniel op zoek naar de maker ervan. Dit blijkt Keita Mori te zijn, een eigenzinnige Japanse immigrant. Keita laat Thaniel kennismaken met een fantastische wereld van uurwerken, muziek en mysterie. In eerste instantie lijkt het allemaal onschuldig, maar een reeks onverklaarbare gebeurtenissen doet Thaniel vermoeden dat er meer is dan hij op het eerste oog kan bevatten. Wanneer Grace Carrow in hun leven komt, raakt alles in een stroomversnelling. Thaniel wordt heen en weer geslingerd tussen zijn liefde voor de één en zijn loyaliteit aan de ander.

Dit is het verhaal van De horlogemaker van Londen, de debuutroman van Natasha Pulley. Deze achtentwintig-jarige debutante werkte na een studie Engelse taal- en letterkunde in de bekende Engelse boekhandel Waterstones en als assistent bij de studies astronomie en wiskunde aan de universiteit van Cambridge. De Engelse versie van haar roman, The Watchmaker of Filigree Street, wordt geprezen vanwege de spanning, geschiedenis, fantastische elementen en meeslepende stijl. Vanaf 8 november kunnen ook Nederlandstalige lezers dit debuut lezen. Benieuwd of dit verhaal iets voor jou is?

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Meer lezen uit De horlogemaker van Londen ? We maken een aantal lezers blij met deze roman! Kans maken? Doe mee met de giveaway!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: De horlogemaker van Londen van Natasha Pulley + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Natasha Pulley

Natasha Pulley

Natasha Pulley studeerde Engelse taal- en letterkunde in Oxford. Ze werkte korte...

Gesponsorde boeken