Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: De taal der doornen van Leigh Bardugo

Veel auteurs schrijven extra novelles bij hun boekenseries, waarin zij losse verhaallijnen afronden, een stem geven aan populaire bijpersonages of antwoord geven op vragen van lezers. Ook de succesvolle YA-schrijfster Leigh Bardugo deed dat. Haar ‘De Grisha’-trilogie heeft nu een bijpassende verhalenbundel! Lees snel een fragment.

Leigh Bardugo schreef verschillende begeleidende verhalen bij haar ‘De Grisha’-trilogie, waaronder De heks van DuvaDe te slimme vosKleine dolk en De Coupeuse en de koningin. Deze Ravkaanse volksvertellingen zijn nu gebundeld in een prachtige hardcover, samen met enkele nieuwe verhalen van de populaire YA-schrijfster.  

‘Met De taal der doornen laat Leigh Bardugo wederom zien dat ze een genadeloze schrijver is,’ zegt uitgever Myrthe Spiteri. ‘Zonder de lezer óf haar hoofdpersonen te sparen, creëert ze de meest epische, wonderlijke verhalen waar elke sprookjesliefhebber van zal smullen.’    

Over De taal der doornen

Transporteer jezelf naar een wereld waar bij maanlicht duistere overeenkomsten worden gesloten, een wereld van spookstadjes, donkere, hongerige wouden, en pratende dieren. Lees over de zeemeermin die dodelijke stormen oproept en over een rivier die bereid is een door liefde verblinde jongen te helpen, maar alleen tegen een vreselijke prijs.

Geïnspireerd door mythes, sprookjes en legenden schreef Leigh Bardugo, bestsellerauteur van De Grisha-trilogie en De Kraaien, een heerlijk sfeervol boek met zes korte verhalen vol bedrog, wraak, zelfopoffering en liefde. Aangevuld met de prachtige illustraties van Sara Kipin is dit een musthave voor elke sprookjesfan!  

Benieuwd? Lees nu de eerste 15 pagina’s van Ayama en het Doornwoud, het eerste verhaal in De taal der doornen.        

Lees hier de Sneak Preview

Winactie

Wil je alle verhalen lezen? Doe dan mee aan deze winactie (tot 12.00 uur op 6 april 2018) en maak kans op De taal der doornen.    Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

763 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: De taal der doornen van Leigh Bardugo

 

Gerelateerd

Over

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo

Leigh Bardugo is een Amerikaanse YA-schrijfster. Ze debuteerde met het eerste d...

Gesponsorde boeken