Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Het zwembad van Libby Page (met giveaway)

'Een verhaal vol warmte dat mensen samenbrengt in plaats van verdeelt. Op en top feelgood!,' zo kondigt Uitgeverij A.W. Bruna de debuutroman van de Britse Libby Page aan. 'Het zwembad' werd al aan 23 landen verkocht en krijgt ook een verfilming. Op Hebban lees je een Sneak Preview én maak je kans op een exemplaar van dit boek!

Al van jongs af aan is schrijven een grote passie van Libby Page. Zo maakte ze op haar zestiende al een geïllustreerd boek, Love Pink, om geld in te zamelen voor borstkankeronderzoek. Nu, nog maar 25 lentes jong, scoort ze internationaal een enorme hit met haar Feelgood debuutroman.

Het zwembad gaat over de 26-jarige Kate en de 86-jarige Rosemary. Kate is net verhuisd naar Londen, waar ze met haar eerste baan voor een lokale krant is begonnen. Ze voelt zich maar alleen in de grote stad.
Rosemary woont al haar hele leven in de Londense wijk Brixton, maar haar buurt is onherkenbaar veranderd. De bibliotheek waar ze vroeger werkte werd gesloten, de kruidenier die iedereen kende is nu een trendy bar en haar geliefde man George is overleden. Het enige wat Rosemary nog plezier brengt, is zwemmen. 

Als het buitenzwembad van Brixton met sluiting wordt bedreigd, weet Kate dat dit een kans is op een bijzonder verhaal. Voor Rosemary betekent het dat dit het moment is waarop ze ook haar laatste strohalm kan verliezen. De twee besluiten zich samen in te zetten voor het behoud van deze belangrijke plek in de wijk. Gaandeweg laten ze zien wat de waarde is van gemeenschap en verbondenheid, en tonen zij hoe heel gewone mensen zich sterk kunnen maken voor datgene waar hun hart ligt. 

Als we het tijdschrift Grazia mogen geloven wordt Page's debuut 'de grootste hit van het komende jaar'. En volgens The Independent is Het zwembad 'lief en o, zo mooi, maar laat je af en toe óók een traantje wegpinken.' 

Benieuwd? Het zwembad verschijnt 29 mei bij A.W. Bruna, maar wij hebben alvast een Sneak Preview voor je!

Naar de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Nog niet genoeg van Het zwembad gelezen? Benieuwd naar het hele verhaal? Doe mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar! Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Het zwembad van Libby Page (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Libby Page

Libby Page

Libby Page werkte na haar studie in de marketingwereld en als journalist voor Th...

Gesponsorde boeken