Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Kinderen van de rivier van Lisa Wingate (met winactie)

door Hebban Crew 4 reacties
Op 15 februari verschijnt Lisa Wingate's nieuwste roman Kinderen van de rivier. Gebaseerd op waargebeurde feiten rond het leven en de daden van weeshuisdirecteur Georgia Tann, die kinderen uit arme gezinnen ontvoerde en verkocht aan rijke families. Volgens de Huffington Post mag je dit boek absoluut niet missen. Hier is een voorproefje!

Memphis, 1939. De twaalfjarige Rill leidt met haar broertje en zusjes een zorgeloos leven op een woonboot aan de Mississippi. Dan slaat het noodlot toe: de kinderen worden ontvoerd en komen terecht in een weeshuis. Daar zijn ze overgeleverd aan de grillen van een wrede directrice. De jonge Rill doet er alles aan om haar broertje en zusjes bij elkaar te houden.

In het South Carolina van nu leidt de rijke Avery Stafford een geweldig leven. Een toevallige ontmoeting dwingt haar om haar familiegeschiedenis onder de loep te nemen, er blijkt meer verzwegen te zijn dan ze ooit had kunnen vermoeden.

Lees nu een fragment uit Kinderen van de rivier op Hebban:

Lees hier de Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.


Kinderen van de rivier verschijnt op 15 februari Uitgeverij Ambo|Anthos.

Giveaway

Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Doe mee met de giveaway en maak kans op een exemplaar van Kinderen van de rivier.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: Kinderen van de rivier van Lisa Wingate (met winactie)

 

Gerelateerd

Over

Lisa Wingate

Lisa Wingate

Lisa Wingate is journalist en auteur. Ze heeft meerdere romans geschreven, waaro...

Gesponsorde boeken