Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Na de brand van Jane Casey

door Soraya Vink (crew) 2 reacties
Thrillerschrijfster Jane Casey is terug met haar seriepersonage Maeve Kerrigan. Het zesde deel getiteld 'Na de brand' verschijnt later deze week. Op Hebban lees je nu een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar van deze thriller!

Jane Casey maakt deel uit van het Engelse schrijverscollectief Killer Women en is getrouwd met een strafrechtadvocaat, waardoor de obsessie voor misdaad iedere dag gevoed wordt: van de geur in een politiecel tot de donkerste motieven van een seriemoordenaar, zoals ze zelf op haar website schrijft. 'Al mijn plots hebben criminele elementen afkomstig uit de werkelijkheid, het maakt niet uit hoe gruwelijk ze zijn. Niets is tegenwoordig te gek,' aldus Casey.

Eerder dit jaar won Casey de Irish Crime Novel of the Year award voor haar zesde thriller met rechercheur Kerrigan in de hoofdrol. Uitgeverij Ambo Anthos schakelde de hulp van het lezerspubliek in om de cover te bepalen voor de nieuwe thriller van Casey. 

In Na de brand worden Maeve Kerrigan en haar collega's geconfronteerd met een grote brand in een flatgebouw in Londen. De zaak is op meerdere fronten gevoelig: de brand is aangestoken en meerdere bewoners zijn om het leven gekomen. Maar het lichaam van politicus Geoff Armstrong is wel het meest verontrustende detail in de zaak. Het lijkt erop dat hij werd verrast door de brand en in paniek uit het gebouw is gesprongen. Waarom was deze rechtse politicus aanwezig in het verpauperde Maudling Estate?

Terwijl Meave en haar collega Derwent de zwaar gehavende flat doorzoeken, stuiten ze op een geheime wereld op de elfde verdieping, waar iedereen wel iets te verbergen had.

Lees hier een voorpublicatie

Meer voorpublicaties lezen? Klik dan hier.

Giveaway!


Ben je benieuwd hoe Maeve en haar collega's deze zaak oplossen? Op Hebban maak je nu kans op een exemplaar van Na de brand! Klik op het kader rechts naast deze sneak preview en doe mee.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Na de brand van Jane Casey

 

Gerelateerd

Over

Jane Casey

Jane Casey

Jane Casey (1977) werd geboren in Dublin en studeerde eerst Engels aan het Jesus...

Gesponsorde boeken