Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Obsessie van Tatiana de Rosnay + giveaway

Met haar nieuwe roman 'Obsessie' vertelt Tatiana de Rosnay een intens verhaal over obsessie in al haar facetten. Eigenlijk schreef ze deze roman al jaren geleden, maar tijdens het schrijven ontkiemde het idee van 'Haar naam was Sarah', waarmee ze internationaal doorbrak. Ook in 'Obsessie' staat een familiegeheim centraal. Lees een sneak preview en maak kans op dit boek!

Sinds Haar naam was Sarah is Tatiana de Rosnay (1961) Frankrijks internationaal meest gelezen schrijfster. Van deze roman werden wereldwijd ruim negen miljoen exemplaren verkocht. Ook haar overige boeken doen het goed. Alleen in Nederland en Vlaanderen verkocht De Rosnay al meer dan 2 miljoen exemplaren. Haar nieuwste roman Obsessie is een verhaal over verlies, moederschap en waanzin.

Na haar scheiding vindt Pascaline hét perfecte appartement in Parijs. Het heeft twee kamers, is licht en biedt uitzicht op een levendige straat. Een plek van waaruit ze haar leven geleidelijk aan weer kan oppakken. Maar al gauw voelt Pascaline zich onrustig in huis, en slapen lukt nauwelijks. Van haar buurvrouw hoort ze over het drama dat zich tien jaar eerder in het appartement heeft afgespeeld: een meisje van achttien is verkracht en vermoord in de slaapkamer waarin Pascaline nu slaapt. Pascaline raakt geobsedeerd door de moord en langzaam maar zeker roept deze obsessie haar eigen verborgen pijn naar boven: het verlies van haar babydochtertje.

De nieuwe De Rosnay ligt vanaf dinsdag 30 mei in de boekhandel, maar je kunt hier alvast een sneak preview lezen:

Naar de sneak preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Giveaway

Zou Obsessie wel eens jouw volgende obsessie kunnen zijn? Doe dan mee met de giveaway, we maken een aantal lezers blij met deze roman!Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Obsessie van Tatiana de Rosnay + giveaway

 

Gerelateerd

Over

Tatiana de Rosnay

Tatiana de Rosnay

Tatiana de Rosnay (1961) groeide op in Parijs en later in Boston. In Engeland be...

Gesponsorde boeken