Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Ruimte voor liefde van Joyce Spijker (met giveaway)

Schrijfster Joyce Spijker ken je van haar spannende boeken 'Spotlight' en 'In de familie'. Nu gooit ze het over een andere boeg met haar non-fictie boek 'Ruimte voor liefde' waarin ze op zoek gaat naar het begrip liefde anno nu. Op Hebban lees je een Sneak Preview en maak je kans op een exemplaar!

Joyce Spijker schreef haar nieuwe boek voor iedereen die liefde zoekt, koestert of ooit heeft liefgehad. Het leest als een dik thematijdschrift vol breekbare en zinderende verhalen.

Ruimte voor liefde gaat over de liefde anno nu. Een tijd die gedomineerd wordt door opties, keuzes, Tinder en waarin forever after ver weg lijkt. Maar toch dromen we nog vaak van dat idee van de prins op het witte paard en de vrouw van je leven, maar kan dat nog wel en vooral: heeft het zin? In dit boek vind je verhalen van mensen die gelukkig zijn in de liefde en het net even anders doen dan anders. Over de ideale relatievorm (denk aan single zijn, een open relatie, swingen, polyamorische en monogame relaties), over jaloezie, onzekerheid en omgeving. Maar ook de visie van psychologen, een relatietherapeut en een trendexpert om te laten zien waarom we doen wat we doen. Ze geven inzichten en tips, maar de interviews worden ook omlijst door verhaaltjes en feiten.

Op haar website beschrijft Spijker hoe ze met haar boek is begonnen:

Zes jaar geleden wilde ik een boek schrijven over ‘openminded’ relaties. Het idee kwam eigenlijk van Sjoerd, mijn man, en tot een half jaar geleden hebben we het project binnenskamers het ‘openminded boek’ genoemd. De invalshoek veranderde eens in de zoveel tijd, ik heb zelfs gedacht het samen met een andere schrijver te maken en ik heb jaren gesprokkeld tot ik alle juiste deelnemers bij elkaar had. Toch bleef ‘het openminded boek’ de werktitel. Tot ik in juni vorig jaar echt begon met interviewen en schrijven. Toen viel me een rode draad op in de verhalen, want hoe openminded en verschillend ze ook waren, ze waren allemaal terug te voeren op het belangrijkste kenmerk van allemaal: iedereen maakte ruimte voor de liefde.


Benieuwd geworden naar Ruimte voor liefde? Op Hebban lees je het eerste hoofdstuk:

Naar de Sneak Preview

Ruimte voor liefde is zojuist verschenen en verkrijgbaar in de boekwinkel. Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.

Win!

Wil jij ook meer lezen en leren over de liefde? Wij maken een aantal mensen blij met een exemplaar van Ruimte voor liefde. Bekijk het kader rechts naast dit artikel voor meer informatie en doe mee!Over de auteur

Hebban Crew

2369 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Sneak Preview: Ruimte voor liefde van Joyce Spijker (met giveaway)

 

Gerelateerd

Over

Joyce Spijker

Joyce Spijker

Joyce Spijker (1984) werkte als communicatieadviseur en persvoorlichter. Ze schr...


Gesponsorde boeken