Advertentie

Hebban vandaag

Lezen /

Sneak Preview: Zelfportret met nijlpaard van Arno Geiger

Na twee succesvolle romans is de Oostenrijkse auteur Arno Geiger terug met een nieuwe roman. 'Zelfportret met nijlpaard' is een verhaal over opgroeien, verliefdheid én... een dwergnijlpaard. Vanaf 6 april in de boekhandel, maar op Hebban lees je nu alvast een Sneak Preview!

Arno Geiger (1968) won in 2005 de Deutscher Buchpreis voor zijn roman Met ons gaat het goed. Daarna verscheen zijn tweede, eveneens lovend ontvangen roman De oude koning in zijn rijk, die ook in Nederland meerdere herdrukken kreeg. Zijn nieuwste boek Zelfportret met nijlpaard gaat over volwassen worden in een moeilijke wereld, een geschiedenis van een scheiding en het ontstaan van een nieuwe liefde.

De 22-jarige student diergeneeskunde Julian, is net gescheiden van Judith. Hij verbaast zich over de ellende die dat met zich meebrengt. Om zijn gedachten te verzetten besluit Julian een zomer lang de zorg voor het dwergnijlpaard van professor Beham op zich te nemen. Het beest eet, gaapt, zwemt en stinkt en bepaalt het volledige ritme van Julians zomer. Dan ontmoet hij de dochter van de professor, Aiko, op wie hij tot over zijn oren verliefd wordt. Maar wat gebeurt er als deze zomer voorbij is?

Benieuwd naar Zelfportret met nijlpaard ?

Lees hier een Sneak Preview

Meer voorpublicaties lezen? Je vindt ze allemaal hier terug.Over de auteur

Daphne van Rijssel (crew)

1 volger
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Sneak Preview: Zelfportret met nijlpaard van Arno Geiger

 

Gerelateerd

Over

Arno Geiger

Arno Geiger

Arno Geiger (Bregenz, 1968) woont in Wenen en Wolfurt. In 2005 won hij de Deutsc...

Gesponsorde boeken