Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Stuur je ongewenste cadeau naar Atlas Contact!

door Debbie (Hebban Crew) 5 reacties
Uitgeverij Atlas Contact heeft een geweldige oplossing voor kerstcadeaus die niet bevallen, kondigen ze aan op hun facebookpagina. Stuur een cadeau dat je met Kerst kreeg en helemaal niet leuk vindt (of al had) naar Atlas Contact en zij sturen je een boek van gelijke waarde terug.

Ze noemen het de 'Ongewenste Cadeau Omruil Service van Atlas Contact'. Wellicht geïnspireerd door die Duitse machine waarover we twee dagen geleden berichtten. Atlas Contact legt uit hoe het werkt:

Je stuurt je ongewenste cadeau op naar Uitgeverij Atlas Contact onder vermelding van 'Ongewenste Cadeau Omruil Service' en noem daarbij de laatste drie boeken die je hebt gelezen (en tof vond, vermoed ik). Dan krijg je een boek van Atlas Contact thuisgestuurd, op basis van je voorkeuren en met een gelijke waarde als jouw ongewenste cadeau. Je mag het ook langsbrengen. Als je zelf een titel van Atlas Contact in gedachten hebt, mag je dat ook melden.

Alle ontvangen ongewenste cadeaus worden gedoneerd aan de noodopvang voor vluchtelingen in Amsterdam. Complimenten van Hebban voor deze uitstekende kerstgedachte en dit briljante plan, Atlas Contact! Graag horen we na Kerst wie deze kans met beide handen aanpakt, welke ongewenste cadeaus zijn opgestuurd en welke boeken zijn ontvangen.

(Bron: Facebookpagina Atlas Contact)Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

939 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Stuur je ongewenste cadeau naar Atlas Contact!

 

Gesponsorde boeken