Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Susan Smit en Marion Pauw openen 'Hotel Hartzeer'

Het duurt nog een klein jaartje, maar op Valentijnsdag 2017 komen bestsellerauteurs Susan Smit en Marion Pauw met 'een diepgravend, maar ook komisch boek' over liefdesperikelen in alle soorten en maten, getiteld 'Hotel Hartzeer'.

Susan Smit en Marion Pauw zijn naar eigen zeggen hartzeeroverlevenden. Als geen ander weten ze dat niets je zo overhoop kan gooien - op de meest fantastische dan wel verschrikkelijke manier - als onbeantwoorde verliefdheid, relatiegehannes, bedrogen en verlaten worden. Het liefst ben je de pijn te slim af door het te onderdrukken of dempen met allerhande middelen en trucjes, maar door dat te doen mis je een geweldige mogelijkheid voor persoonlijke groei. Een gebroken hart is namelijk 'de ultieme bullshitfilter', weten de twee. Het geeft je volgens de schrijfsters de kans om oude trauma's en verborgen schatten naar boven te halen en brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. En wat het betekent om lief te hebben.

Susan Smit: 'Je had het te midden van de ellende van 'worden verlaten met twee jonge kinderen' niet tegen me moeten zeggen, maar inmiddels weet ik dat niets je zo tot een leuker, sterker en echter mens kan maken dan liefdesverdriet.

In Hotel Hartzeer, dat op 14 februari 2017 bij uitgeverij Lebowski verschijnt, delen Smit en Pauw hun eigen ervaringen en praten ze met experts als psychologen, neurologen en 'spirituele' mensen. Ze geven praktische adviezen om liefdesverdrietigen door de dagen heen te loodsen. 'Hoop voor mensen die huilend onder de dekens liggen. Dat wil ik brengen met dit boek', aldus Pauw. Uitgever Oscar van Gelderen van Lebowski verheugt zich op Hotel Hartzeer. 'Met drie huwelijken en twee scheidingen ben ik de Elizabeth Taylor onder de uitgevers, dus kennis inzake liefdesperikelen is in ruime mate aanwezig en heeft tevens mijn grote interesse.'

In aanloop naar de verschijning schrijft Lebowski een verhalenwedstrijd uit met het thema hartzeer, waarvan de drie winnende verhalen worden voorgelezen tijdens een groot evenement op Valentijnsdag 2017. Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Susan Smit en Marion Pauw openen 'Hotel Hartzeer'

 

Over

Susan Smit

Susan Smit

Susan Smit (1974) groeide op in Noordwijk en werkte tien jaar lang als model in ...

Marion Pauw

Marion Pauw

Schrijver en scenariste, maar vooral ook lezer!

Gesponsorde boeken