Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Thrillerauteur maakt kans op titel Zakenvrouw van het jaar

In juni staat niet alleen het spannende boek centraal, deze maand wordt ook de Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar gekozen. Dit jaar is thrillerauteur Ilse Ruijters genomineerd.

Zes jaar geleden schreef Ilse Ruijters zich als freelance tekstschrijver in bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien schrijft ze artikelen, columns en zakelijke teksten. Iets wat haar ontzettend gelukkig maakt, maar wat haar tegelijkertijd jarenlang remde. Zoals, volgens schattingen, een miljoen andere Nederlanders droomde zij er namelijk van een boek te schrijven. Maar hoe?

Waar haal je de puf vandaan om na een lange (schrijf)dag achter je computer te kruipen? En waar haal je het geld vandaan om vrije tijd te 'kopen'? Freelance tekstschrijvers verdienen immers geen fortuin. (Ruijters niet, in ieder geval.)

In de tijd dat ze er financieel alleen voor stond, heeft zij haar droom waargemaakt. Ruijters' debuut, de thriller De onderkant van sneeuw,  is in september 2014 verschenen bij The House of Books en heeft – niet in de laatste plaats door haar eigen inspanningen – veel aandacht in de media gegenereerd.

Ruijters' verhaal gaat over 'focus en groot durven dromen'. Over emotionele en financiële hobbels en een plek in de Bruna Tip 5. Over toewijding, marketing en gezonde zelftwijfel. Of zoals ze zelf zegt: ''Succes is ruimte creëren voor je passie, ondernemerschap is keuzes durven maken.''

Donderdag 18 juni wordt in Lelystad de feestelijke verkiezingsavond gehouden. Daar wordt bekend of de auteur zich ook daadwerkelijk Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar 2015 mag noemen.Over de auteur

Hebban Crew

2128 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Thrillerauteur maakt kans op titel Zakenvrouw van het jaar

 

Gerelateerd

Over

Ilse Ruijters

Ilse Ruijters

Ilse Ruijters (1979) schrijft psychologische thrillers. Haar debuut, De onderkan...

Gesponsorde boeken