Hebban vandaag

Nieuws /

Thrillerauteur organiseert tour naar toekomstig Marken

door Hebban Crew 4 reacties
Op zaterdag 29 augustus lanceert schrijver en jurist Erik Vrij de eerste 'onzichtbare' toeristenattractie van Nederland: de Marken Thriller Express. Een tour naar locaties uit zijn thriller 'Witte inkt'.

In samenwerking met de Volendam-Marken Express en Volendam Events schotelt Erik Vrij toeristen en dagjesmensen een arrangement voor waarin zij alvast een blik kunnen werpen op het Marken van 2028. Dit is de Europese Silicon Valley MARKHATTANzoals beschreven wordt in Vrijs zakenthriller Witte inkt. De lancering begint zaterdag in de haven van Volendam bij de Volendam-Marken Express om 12:30.

In Witte inkt is Marken in 2028 verworden tot de belastingvrije vestigingsplaats van het belangrijkste IT-bedrijf van Europa, MRM, in handen van de lompe miljardair Henk Vis. Het is gevestigd in een klein zakencentrum naast de vuurtoren van Marken, bijgenaamd MARKHATTAN. met een verwijzing naar de verrezen wolkenkrabbers. Vanuit deze Silicon Valley beheert het juridische IT-bedrijf MRM de rechtspositie van ruim 460 miljoen Europeanen bij de Europese juridische registratie-instelling Euregist. Het dreigt – met Europa in het kielzog - ten onder te gaan aan een grote overname, bestuursvetes en cultuurverschillen als de reusachtige Amerikaanse markt open gaat.

De Marken Thriller Express omvat een gesigneerd exemplaar van het boek, een reisgids met video-begeleiding door Erik Vrij naar MARKHATTAN, een overtocht per veerboot naar Marken en een tocht per snelle speedboot of fiets naar de locaties op Marken waar het boek zich afspeelt. Tijdens de lancering zal Vrij ook een exclusief arrangement presenteren met vervoer per Maserati en een rondvlucht per watervliegtuig over Marken, beide gerelateerd aan het boek.

De presentatie wordt afgesloten met borrel in Café De Visscher, in de haven van Marken. Witte inkt is uitgegeven in september 2013 door Sdu Uitgevers, in maart 2015 verschenen in een gelimiteerde Engelstalige editie. Deze laatste editie heeft op het crowdfundingplatform Kicstarter de eerste plaats bereikt van ruim 5600 fictieprojecten. Het initiatief van Vrij kreeg financiële steun uit 33 landen.

Voor meer informatie, zie de site van KickstarterOver de auteur

Hebban Crew

2144 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Thrillerauteur organiseert tour naar toekomstig Marken

 

Gerelateerd

Over

Erik Vrij

Erik Vrij

Erik Vrij (1972) heeft jarenlange ervaring als jurist bij de vermogensbehee...

Gesponsorde boeken