Hebban vandaag

Nieuws /

Thrillerschrijfster Mary Kubica bezoekt Nederland

door Soraya Vink (crew) 1 reactie
De Amerikaanse thrillerschrijfster Mary Kubica zal op vrijdag 23 oktober een kort bezoek aan Nederland brengen.

Kubica brak bij het grote publiek door dankzij haar debuutthriller The Good Girl, waarvan ruim 250.000 exemplaren werden verkocht. Kort na de publicatie werden ook de filmrechten van deze titel verkocht. Vergelijkingen met de bestseller Gone girl waren snel gemaakt.

Nu publiceert ze haar tweede thriller Zo'n lief meisje en ter gelegenheid van de verschijning van de Nederlandse vertaling, zal Mary Kubica op vrijdag 23 oktober van 15:00 tot 17:00 uur signeren bij boekhandel Venstra in Amstelveen (Stadsplein 102, 1181 ZM Amstelveen).

Haar tweede thriller gaat over Heidi Wood, die op een ijskoude ochtend in Chicago in een flits een meisje op het perron ziet staan. Ze is niet ouder dan een jaar of vijftien en houdt een baby in haar armen geklemd. Ze heeft zo'n verlaten, eenzame uitstraling dat Heidi haar niet kan vergeten. Als ze haar later weer ziet, neemt ze een drastische beslissing: ze neemt het meisje mee naar huis. Een goede daad met grote gevolgen, want wie is dit meisje, wat wil ze... en hoe komt ze aan een baby?

Ter gelegenheid van de verschijning van Zo'n lief meisje heeft uitgeverij HarperCollins een mooie actie. Bij inlevering van onderstaande kortingsbon krijg je drie euro korting op Zo'n lief meisje en betaal je 14,95 euro.Over de auteur

Soraya Vink (crew)

4 volgers
0 boeken
0 favorieten


Reacties op: Thrillerschrijfster Mary Kubica bezoekt Nederland

 

Gerelateerd

Over

Mary Kubica

Mary Kubica

Mary Kubica heeft geschiedenis en Amerikaanse literatuur gestudeerd aan de unive...

Gesponsorde boeken