Advertentie

Hebban vandaag

Listmania /

Topshow aan de top

Uit de wekelijkse Bestseller 60 zetten Hebben Mens en Hebban Wereld de meest opvallende en nieuwe non-fictie titels uit de lijst van bestverkochte boeken voor je op een rijtje.

Alles wat Michel van Egmond aanraakt, verandert in goud. Met Gijp en Kieft haalde hij twee keer de NS Publieksprijs binnen. Zijn nieuwe boek Topshow, een terugblik op zeven jaar Voetbal International op tv, is net uit en staat al te prijken boven aan de Bestseller 60. Hebbans sportjournalist Luc Wierts zegt over het boek: "Het leest natuurlijk wel lekker, dat kinderachtige gedrag. Onze neiging tot voyeurisme maakt dat we van Topshow ongetwijfeld een nog groter verkoopsucces gaan maken. Ook ons lezers is niets menselijks vreemd."

Niets nieuws
Topshow landt dus vanuit het niets op één in de lijst van bestverkochte boeken. Wat non-fictie betreft is het verder een saaie bedoening in de Bestseller 60. De gebruikelijke titels komen langs: De mooie voedselmachine van Giulia Enders zien we al een half jaar op en neer dobberen, De hit van Joris Luyendijk Dit kan niet waar zijn is nog steeds een graaggelezen boek over de financiele wereld. De beide boeken over vliegtuigrampen: Alles om jullie heen is er nog van Marieke Poelman (Tripoli) en Turbulentie van Annette Herfkens (Vietnam) behouden hun positie in het midden. Maar verder is er niets nieuws onder de zon. Daarmee zijn tevens de meest populaire boeken op Hebban Mens en Hebban Wereld genoemd.

De volledige Bestseller 60-lijst kun je hier vinden.

De non-fictie toppers van vorige week waren: Mam, vertel eens van Elma van Vliet, Rose van Rosita Steenbeek en Alles om jullie heen is er nog van Marieke Poelman.Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

940 volgers
408 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Topshow aan de top

 

Gerelateerd

Over

Michel van Egmond

Michel van Egmond

Michel van Egmond (1968) is journalist en auteur. Hij schreef onder andere ...

Gesponsorde boeken