Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Tuinonderhoud in Pottermore

Vandaag bracht elke zichzelf respecterende nieuwssite het bericht dat J.K. Rowling een nieuw kort verhaal had geschreven, in de vorm van een bio van een onbekend personage in de Harry Potterwereld: zangeres Celestina Warbeck. Om het stuk te lezen moet je je registreren op Pottermore en een paar capriolen uithalen om toegang te krijgen. Je kunt dan zelfs een liedje horen dat Celestina zingt. Heel leuk allemaal, maar de aanduiding 'een nieuw kort verhaal' is best veel eer voor zo'n klein achtergrondstukje.

Mocht het jou ook een beetje zijn tegengevallen, dan kun je altijd nog even je tuin ontdoen van gnomes in het spel 'de-gnoming the garden'. Het is even simpel als hilarisch. Je pakt gnoompjes bij de poot en slingert ze over de heg de tuin uit. Het spel telt de gnomen en het aantal meters dat je ze wegslingert. Je moet er wel minstens vier kwijtraken, want anders heb je echt een plaag in je tuin! Voor de weekhartigen onder ons is het wel moeilijk om geen medelijden te krijgen met de gnoompjes. Hermione had dit vast niet goed gevonden. 

'De-gnoming the garden' is maar één van de vele leuke kleine hoofdstukjes, plekjes en dingetjes in Pottermore. Ben je er nog niet geregistreerd, doe dat dan vooral. Verzamel de spullen die op je schoollijst staan en vergeet dus dit stukje tuinonderhoud niet. Pas wel op dat je niet doorslaat in het de-gnoming, het is best verslavend en het is ideaal om een muispols van te krijgen. Over de auteur

Hebban Fantasy

309 volgers
20 boeken
0 favorieten


Reacties op: Tuinonderhoud in Pottermore

 

Over

J.K. Rowling

J.K. Rowling

Joanne Kathleen Rowling groeide op in Chepstow (Engeland) en studeerde Frans en ...