Advertentie

Hebban vandaag

Kort nieuws /

Tv-maker schrijft over vaderschap

Bij uitgeverij Boekerij verschijnt medio volgende maand het boek Cesar, Hierin beschrijft televisiemaker Matthijs Kleyn hoe hij vader werd. Samen met zijn vriendin Bente kreeg hij een zoontje: Cesar. De zwangerschap verliep niet makkelijk; Cesar werd vijf weken te vroeg geboren en in de eerste maanden kwamen ze erachter dat hij blind is aan één oog.

De helft van zijn leven is Matthijs Kleyn (Leiden, 1979) al volwassen, maar nog steeds weet hij niet wat hij wil worden als-ie later groot is. Als zijn vriendin zwanger blijkt te zijn, weet hij het wel: hij wordt vader. Een nobele taak, maar is het genoeg om zijn zoon trots op hem te maken? En als hijzelf het leven al niet snapt, hoe kan hij het dan aan een klein jongetje uitleggen? In Cesar schrijft Kleyn over zijn nieuwe taak als vader, zijn veel te knappe vriendin en alle onzekerheden en onverwacht mooie momenten waar hij nu ineens mee te maken krijgt.

Kleyn is auteur, televisiemaker en presentator. Hij was als jakhals Thijs te zien in De Wereld Draait Door, werkte achter de schermen bij o.a. BNN, RTL en VARA. Recent presenteerde hij het programma Veronica Film. Zijn debuutroman Vita verscheen in 2011; precies vijf jaar later verscheen zijn tweede roman Ik zie jeCesar is gebaseerd op zijn wekelijkse column voor de website Famme.nl

Bron: Persbericht Over de auteur

Hebban Crew

2130 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Tv-maker schrijft over vaderschap

 

Gerelateerd

Over

Matthijs Kleyn

Matthijs Kleyn

Matthijs Kleyn (Leiden, 1979) is auteur, televisiemaker en presentator. Kleyn wa...

Gesponsorde boeken