Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Update Meet&Greet Lauren Beukes in Amsterdam

Op 26 mei is auteur Lauren Beukes in Amsterdam voor een serie interviews in Hotel Ambassade. 's Avonds organiseert uitgeverij Cargo een exclusieve Meet&Greet met de auteur. De Meet&Greet zal in plaats van op de uitgeverij ook in Hotel Ambassade plaatsvinden.

Hotel Ambassade staat al vele jaren bekend al hét schrijvershotel in hartje Amsterdam. De openbare bibliotheekzaal is gevuld met ruim drieduizend gesigneerde boeken van auteurs die in dit hotel hebben gelogeerd. Wil je weten wie allemaal? Neem een kijkje in de gastenboeken van het hotel. Hotel Ambassade bestaat uit drie grachtenpanden, met een klassieke en sfeervolle uitstraling. Het hotel is gevestigd op Herengracht 341 en is makkelijk bereikbaar met tram 1, 2 en 5 (halte Spui of Koningsplein).

Ter herinnering, dit is de actie: Om te winnen kun je je aanmelden via de giveaway bij dit artikel. Om kans te maken dien je een leuke, interessante, uitdagende of anderszins goede vraag voor mevrouw Beukes te formuleren.

25 lezers worden uitgenodigd voor een Meet&Greet met Lauren Beukes. Ze mogen een introducé meenemen en krijgen ter plekke een goodiebag met daarin een exemplaar van Gebroken monsters overhandigd. De auteur zal worden geïnterviewd door auteur Martijn Lindeboom, waarna de winnaars hun exemplaar kunnen laten signeren en een praatje kunnen maken met de auteur. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje, aangeboden door de uitgeverij.

Wat: Meet&Greet Lauren Beukes
Wanneer: dinsdag 26 mei
Waar: Hotel Ambassade, Herengracht 341, Amsterdam
Hoe laat: aanvang: 16.30 uur, eindtijd: 18.00 uurOver de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Update Meet&Greet Lauren Beukes in Amsterdam

 

Gerelateerd

Over

Lauren Beukes

Lauren Beukes

Lauren Beukes (1976, Johannesburg) is journaliste, scenarioschrijfster en een ve...

Gesponsorde boeken