Advertentie

Hebban vandaag

Boek van de week /

Vervolg op Askir-reeks

door Debbie (Hebban Crew) 5 reacties
Een prachtige cover siert dit eerste deel van De Godenoorlogen: 'De Roos van Illian'. De serie is weer het vervolg op de succesvolle zesdelige Askir-reeks van de Duitse auteur Richard Schwartz. We krijgen er geen genoeg van.

De zes boeken die samen Het Geheim van Askir vormen zijn opgevolgd door De Uil van Askir, een eerste deel in een spin-offreeks. De Godenoorlogen is een rechtstreeks vervolg op de eerste reeks, waarin de avonturen van Leandra en Havald verder gaan. In januari 2016 wordt het tweede deel verwacht: De Witte Vlam. De Roos van Illian is een moddervet reeksbegin (bijna 600 bladzijden) dat vermoedelijk ook prima te lezen is zonder de Askir-reeks te hebben gelezen.

Richard Schwartz overtreft in populariteit bijna zijn Duitse collega's Bernhard Hennen en Markus Heitz, van wie we de laatste tijd niet meer veel horen. Is er een nieuwe ster aan het firmament?

Over het boek
De keizerlijke vlag wappert weer boven Askir. Desina, kleindochter van Askannon, heeft eindelijk de troon bestegen. Maar deze blijde gebeurtenis wordt overschaduwd door een verschrikkelijke moord. Havald, de man die niet kon sterven, is om het leven gebracht, zijn zwaard Zielentrekker gestolen. Pas als het is terugveroverd, kan de held van Askir weer uit zijn eeuwige slaap ontwaken. 

Havalds metgezel Leandra en haar vrienden trekken eropuit om Havalds moordenaar naar Illian te volgen. Maar de Goden hebben zo hun eigen plannen, en het lijkt erop alsof er een grootschalige oorlog op komst is...

De gemiddelde Hebbanwaardering voor de zes Askirboeken is 4,5 ster. Ben jij een Askir-lezer? Wat verwacht je van deze vervolgserie?



Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
407 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Vervolg op Askir-reeks

 

Gerelateerd

Over

Richard Schwartz

Richard Schwartz

Richard Schwartz werd in Frankfurt geboren en wilde graag vliegtuigbouwer w...

Gesponsorde boeken