Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Verwacht: Stromae: Formidable

Zanger en performer Stromae is ongelooflijk populair bij veel leeftijdsgroepen en zeker ook bij jongeren. Iedereen kent zijn hit 'Formidable' en veel van zijn andere songs. In oktober komt er een biografie uit over deze veelzijdige muzikant geschreven door Claire Lescure.

In Formidable betreed je de wereld van de unieke en bijzondere Stromae. Waar komt hij vandaan? Waar houdt hij van? Wat zijn de passies en -drijfveren van deze uiterst originele performer? En waarom weet hij miljoenen mensen te raken en te betoveren?

Hoewel Stromae (spreek uit: Stromái) al wat -langer meedraait – ‘Alors on danse’ was in 2009 al drie keer platina – is iedereen het erover eens: 2013 was hét doorbraakjaar met hits als ‘Papaoutai’, ‘Formidable’, ‘Tous les mêmes’, en ‘Ta fête’, dat door de Belgische Rode Duivels is uitgekozen tot lijflied.

In Nederland brak hij echt door in juni 2013, toen de tot dan toe vrij onbekende Belg zijn single ‘Formidable’ uitbracht. Op hartverwarmende muziek bezong een lange, magere jongeman zijn verdriet over een verbroken relatie. Sindsdien is Stromae niet meer weg te -denken uit onze muziekscene.

Liefhebbers van chansons, middelbare scholieren, hiphopfans, voetbalfans, of fans van elektronische beats: Stromae weet iedereen te bereiken én te raken! Hij is een waar fenomeen.Over de auteur

Hebban Crew

1821 volgers
3 boeken
3 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Verwacht: Stromae: Formidable

 

Gerelateerd

Over