Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Video: Maren Stoffels op bezoek bij proeflezers

Op 12 mei verschijnt het nieuwe boek van jeugdauteur Maren Stoffels, ‘Ik denk dat dit het einde is’. De 27-jarige auteur viert tegelijkertijd haar 10-jarig jubileum als schrijfster! Om dat te vieren koos ze vijf proeflezers die haar nieuwe roman al voor verschijnen mochten lezen, waaronder onze eigen Young Adult-recensente Isabeau!


Maren Stoffels ging met camera bij de vijf proeflezers op bezoek en vroeg hun naar hun mening over haar nieuwe boek Ik denk dat dit het einde is. Haar boeken worden veelal door meiden gelezen en gaan over allerlei situaties die zich voordoen in de puberleeftijd. Zo schrijft ze over bijvoorbeeld pesten, anorexia en homoseksualiteit. Dit keer schrijft ze over het leven op straat: wat zou jij doen als je geen dak boven je hoofd had?  

Bekijk hieronder de video, waarin duidelijk wordt dat het verhaal voor verschillende leeftijden spannende, ontroerende dan wel inspirerende elementen bevat!   


Over het boek:
Lotte ontmoet zwerver Maas in een verlaten nieuwbouwproject. Wat heeft hij gedaan dat hij op straat is beland? Heeft het soms te maken met De Dag, waar hij het steeds over heeft? Lottes nieuwsgierigheid slaat om in angst als ze Maas beter leert kennen. Als hij haar dierbare medaillon in handen krijgt, moet Lotte alles op alles zetten om het terug te krijgen.  

Maas wil van de straat af, zeker als hij in een bordeel een meisje ontmoet dat zijn aandacht trekt. Hij wil alles van haar weten, maar zijn eigen identiteit houdt hij geheim. Hoe kan hij haar ooit vertellen wat er op De Dag is gebeurd? Maas wil weer ‘normaal’ zijn, maar hoe moet dat als je op straat leeft en het bijna winter wordt?  

Proeflezers
Ook proeflezer worden van een volgend boek? Houd Marens Twitter (@marenstoffels), Facebook (www.facebook.com/marenstoffels), Instagram (@marenstoffels) en website (www.marenstoffels.nl) in de gaten. Dan ben je op de hoogte van het allerlaatste nieuws rondom de proeflezers.  

Houd ook Hebban Young Adult in de gaten voor meer informatie rond de verschijning van het boek op 12 mei!          Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
384 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Video: Maren Stoffels op bezoek bij proeflezers

 

Gerelateerd

Over

Maren Stoffels

Maren Stoffels

Maren Stoffels schreef op haar negende haar eerste boek, over een eskimootje dat...

Gesponsorde boeken