Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Vijf publieksrecensenten voor debuut De Eerste Wereld

door Hebban Fantasy 5 reacties
In deze geweldige debutantenmaand, januari 2015, hebben we extra veel aandacht voor de eerstgeborenen van auteurs in de genres fantasy, sciencefiction, horror en aanverwant. Debutant Marc Lommert stelde vijf exemplaren van zijn debuut De Eerste Wereld beschikbaar voor enthousiaste lezers. Hoor jij daar bij?

Voor debuterende auteurs zijn recensies erg belangrijk. Niet alleen de 'officiele, echte' recensies, zoals je in de media en hier op Hebban vindt, maar ook lezersrecensies. Nu kun je die gelukkig ook heel erg goed op Hebban kwijt, in je eigen profiel, dus we vroegen aan Hebbanlezers wie een genummerd, gelimiteerd en persoonlijke gesigneerd exemplaar van De Eerste Wereld van Marc Lommert wilde winnen, in ruil voor een lezersrecensie op Hebban. Dat bleken ruim zestig mensen wel te zien zitten!

De winnaars en toekomstige recensenten zijn:

  • Shannon Uittenboogaard
  • Ciska Strasters
  • Joeri Vranckx
  • Jaike van den Burgh
  • Jacqueline Willemsen-de Kort

Gefeliciteerd! Binnenkort zal Marc jullie zijn boek toesturen en dan zullen we de recensies de komende tijd binnen zien druppelen. Wie niet heeft gewonnen, kan natuurlijk altijd bij Marc het boek bestellen en ook een Hebbanrecensie schrijven.Over de auteur

Hebban Fantasy

312 volgers
20 boeken
0 favorieten


Reacties op: Vijf publieksrecensenten voor debuut De Eerste Wereld

 

Gerelateerd

Over

Marc Lommert

Marc Lommert

Marc Lommert (1984) studeert na de havo in 2008 af aan de Sporthogeschool in Til...

Gesponsorde boeken