Advertentie

Hebban vandaag

Leesclubs /

'Voldaan' in de Hebban Thriller Leesclub

door Cees van Rhienen 2 reacties
Vanaf vandaag is inschrijven mogelijk voor deelname aan de Hebban Thriller leesclub 145. Het boek dat de redactie heeft geselecteerd is: 'Voldaan' van Jos Pierreux.

Voldaan
Het begint op café, waar voor Bella Klaas de consumpties gratis blijken… Waarna zijn premie door de verzekeringsmaatschappij terug wordt gestort… Hij reist en eet kosteloos. En als hij contant betaalt, vindt hij het geld later terug in zijn zakken. Hij is de man wiens schulden vereffend waren. Balen of genieten?

Jos Pierreux
Jos Pierreux (1957) is een Vlaamse auteur. Hij publiceerde kortverhalen in diverse literaire tijdschriften. Voorheen was hij handelaar in bouwmaterialen, maar vanaf 2012 begon hij zich volledig op het schrijven te richten. Pierreux vond zijn inspiratie in het mondaine toeristische Knokke. De dode die met z'n tweeën was (2004) was zijn eerste misdaadroman. Daarna schreef hij minstens elk jaar een thriller, de meeste met inspecteur Luk Borré in de hoofdrol, en gesitueerd in de genoemde badplaats. Van zijn hand verschenen ook enkele romans, waaronder het in 2015 gepubliceerde Voldaan. Pierreux werd in 2004, 2005 en 2014 genomineerd voor de (Knack) Hercule Poirotprijs.

Uitgeverij Vrijdag stelt 15 leesexemplaren beschikbaar.

Jos Pierreux zal in deze leesclub lezersvragen beantwoorden.

Deelnemen is voor ieder geregistreerd forumlid mogelijk, je kunt je ook inschrijven als je kans wilt maken op een gratis exemplaar van een discussieboek.

Wat moet je doen?
1. Vul alle velden van het digitale inschrijfformulier volledig in.
2. Vul in het opmerkingenveld 1) je leeftijd in 2) waarom je deel wilt nemen aan deze leesclub en 3) is je accountnaam op Hebban anders dan je echte naam, vermeld dan je accountnaam.
3. Niet volledig ingevulde aanmeldformulieren worden niet in behandeling genomen.

Let op!:

  • De inschrijving sluit op zondag 12 juli 2015 om 24:00 uur. Daarna wordt bekend gemaakt wie een leesexemplaar heeft gewonnen en start de discussieronde Vóór het lezen als de eerste boeken bij de winnaars zijn bezorgd.
  • Van deelnemers die in aanmerking komen van een leesexemplaar, wordt verwacht dat ze aan alle onderdelen van de leesclub actief deelnemen en op de site Hebban.nl bij het discussieboek een lezersrecensie plaatsen.


Over de auteur

Cees van Rhienen

315 volgers
839 boeken
0 favorieten


Reacties op: 'Voldaan' in de Hebban Thriller Leesclub

 

Gerelateerd

Over

Jos Pierreux

Jos Pierreux

Jos Pierreux (1957) is een Vlaamse auteur. Hij publiceerde kortverhalen in dive...

Hebban Spots

Hebban Thriller Leesclub

680 volgers

De Hebban Leesclubs gaan verhuizen. Na de afronding van de laatste leesclub op deze pagina, vind je de leesclubs onder het menu-item 'Leesclubs' in het hoofdmenu. Klik op onderstaande link om alle...

Gesponsorde boeken