Advertentie

Hebban vandaag

Community /

We gaan buzzen met een spannende debuutthriller

door Debbie (Hebban Crew) 64 reacties
We gaan buzzen met een debuut dat de aarde al doet donderen. Reece Witherspoon heeft de filmrechten te pakken en auteur Jessica Knoll (redacteur bij Cosmopolitan en SELF) zal zelf het filmscript schrijven. We hebben het over Het gelukkigste meisje ter wereld, een boek dat op de cover vrolijke kleuren draagt, maar ook een inktzwarte roos. Is het eng? Is het spannend? Durf jij?

Na haar traumatiserende tienerjaren op de prestigieuze Bradley School bouwt Ani FaNelli zorgvuldig een nieuwe identiteit op. Met haar glamoureuze baan, goedgevulde kleerkast en succesvolle verloofde lacht het leven haar toe. Maar Ani heeft een geheim. Duistere kwelgeesten uit het verleden bedreigen haar wanhopig gecreëerde illusie van perfectie. In een razend tempo en vol onverwachte wendingen beschrijft Het gelukkigste meisje ter wereld de ondraaglijke druk waarmee veel succesvolle vrouwen moeten zien om te gaan. Achter de scherpe randjes en moordende ambitie van de heldin gaat een schokkende waarheid schuil, maar ook een hart dat groter is dan het op het eerste gezicht lijkt. Moet Ani de stilte doorbreken om zich van haar trauma's te bevrijden? Ook als dat betekent dat ze daarmee alles waarvoor ze geknokt heeft op het spel zet?

Het boek verschijnt pas eind april. Jij kunt het nu al lezen! 

Buzz

Buzzen betekent dat je geluid laat horen op social media en in dit geval dus over Het gelukkigste meisje ter wereld. Als je ingeloot wordt voor een gratis leesexemplaar verwachten we als tegenprestatie van je:
- dat je de ontvangst van het buzzboek meldt op social media met de hashtag #hebbanbuzz.
- je minimaal twee leesupdates geeft tijdens het lezen van het boek onder diezelfde hashtag.
- je een recensie van minimaal 150 woorden schrijft en die deelt onder wederom diezelfde hashtag.

Hebban Buzzboek buzzboek.png
Heb jij een Hebban-account en doe je mee aan de Hebban Reading Challenge 2016, dan kun je je inschrijven voor een van de vijftig gratis leesexemplaren van deze mysterieuze, nieuwe titel.

In de Challenge dagen we je uit een bij jou passend leesdoel te kiezen voor het jaar 2016. Met categorieën, leestips, suggesties, giveaways, Buzzboeken, Jokers en heel veel enthousiasme helpen we je dat doel te behalen. Kwantiteit is daarbij niet het belangrijkste doel. Heel veel leesplezier en een fantastisch leesjaar wel. Je kunt nog altijd deelnemen aan de Challenge.

Lijkt het je wat? Schrijf je dan snel in!Over de auteur

Debbie (Hebban Crew)

941 volgers
410 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: We gaan buzzen met een spannende debuutthriller

 

Gerelateerd

Over

Jessica Knoll

Jessica Knoll

Jessica Knoll verhuisde naar New York in de hoop een carrière te kunnen o...

Gesponsorde boeken