Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Win kaarten voor de officiële Avond van het Spannende Boek

Over precies twee weken klinkt het startschot voor Juni - Maand van het Spannende Boek tijdens de 'officiële' Avond van het Spannende Boek. Stichting CPNB stelt een aantal kaarten voor deze besloten avond beschikbaar voor de grootste thrillerfans. Alle anderen zijn vooral welkom tijdens de Avond voor thrillerlezers die Hebban een dag later in Den Haag organiseert in samenwerking met boekhandel Paagman.

De Avond van het Spannende Boek wordt dit jaar georganiseerd voor iedereen die werkzaam is in het boekenvak en in de media en is alleen op uitnodiging toegankelijk.

Evenals voorgaande jaren worden tijdens dit event de Schaduwprijs en De Gouden Strop uitgereikt en zal de geschenkauteur, dit jaar Marion Pauw, in de spotlights worden gezet. Aansluitend is er een borrel en kan er worden gedanst. De avond vindt plaats in Lab 111 te Amsterdam op donderdag 28 mei a.s. vanaf 20 uur.

Wil je aanwezig zijn bij dit besloten feestje voor het boekenvak? CPNB geeft 10 x twee kaarten weg aan de grootste thrillerfans. Natuurlijk lees je op Hebban een uitgebreid verslag van deze avond en de prijsuitreiking van de Gouden Strop voor beste misdaadroman van het jaar in het bijzonder. 

Hoe kun je kaarten winnen?

Mail jouw adres voor 18 mei naar spannendboek@cpnb.nl en maak kans op 2 kaartjes voor deze besloten avond waarop De Gouden Strop en de Schaduwprijs worden uitgereikt.

Lees ook:
Sebastian Fitzek eregast op thrillerfeest van Paagman en Hebban.nl

Hebban en Paagman organiseren avond voor thrillerfansOver de auteur

Sander (Hebban Crew)

1055 volgers
472 boeken
24 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Win kaarten voor de officiële Avond van het Spannende Boek

 

Gerelateerd

Over

Marion Pauw

Marion Pauw

Schrijver en scenariste, maar vooral ook lezer!

Gesponsorde boeken