Advertentie

Hebban vandaag

Nieuws /

Win: ‘Pupil’ van Julie Kagawa + miniatuurdraakje!

door Lindy (Hebban Crew) 13 reacties
Fans van ‘The Iron Fey’-serie opgelet! Aanstaande donderdag 9 juli verschijnt het nieuwste boek van bestsellerauteur Julie Kagawa: ‘Pupil’. Jij kunt meedoen aan een bijzondere winactie op Hebban: naast het boek maak je namelijk ook nog eens kans op een origineel miniatuurdraakje, door de schrijfster zelf gemaakt! Lees snel hoe je deze bijzondere prijs in de wacht kunt slepen.


In het eerste deel van de Talon Saga van Julie Kagawa spelen draken een bijzondere rol; zij leven in menselijke gedaante tussen de gewone mens in. Om de verschijning van Pupil te vieren verloten wij samen met uitgeverij Harlequin naast exemplaren van het boek ook door Kagawa gemaakte kleien draakjes!

Win op Hebban!
Op Hebban mogen we drie lezers gelukkig maken: zij winnen allen een boek. Een van hen is de hoofdwinnaar, en wint naast Pupil ook een kleien draakje.  

Om aan de Hebban-actie mee te doen klik je op het Giveaway-kader rechts van dit artikel.  

Nog meer kans:
Wil je echter zoveel mogelijk kans maken op het boek of een draakje? Harlequin heeft nog een beeldje beschikbaar en heeft op verschillende plekken op het internet vragen achtergelaten.

Hoe meer vragen je (goed) beantwoordt, hoe groter de kans dat je wint! Voor meer info over dit andere gedeelte van de actie klik je hier.

Over het boek:
Stap in de wereld van de Talon Saga, een nieuwe, spannende fantasyserie van Julie Kagawa, de schrijfster van The Iron Fey en Blood of Eden.  

Lang geleden hebben de drakendoders van de Orde van St. George de draken bijna uitgeroeid. Maar ze zijn er nog steeds, en hun aantal neemt zelfs toe onder de ijzeren heerschappij van Talon.  

Ember en Dante zijn jonge draken die voor het eerst worden losgelaten in de mensenmaatschappij. Eén zomer lang mogen ze als gewone tieners van hun relatieve vrijheid genieten vóór Talon beslist over hun toekomst. Broer en zus vermaken zich uitstekend met vrienden aan het strand, maar vooral de opstandige Ember wordt nauwlettend in de gaten gehouden.  Een van haar nieuwe vrienden is de knappe, serieuze Garret, van wie ze zeer menselijke kriebels in haar buik krijgt. Wat ze niet weet, is dat Garret is opgegroeid met maar één doel: hij moet draken die zich verborgen houden tussen de mensen opsporen en vernietigen…  Over de auteur

Lindy (Hebban Crew)

764 volgers
385 boeken
7 favoriet
Hebban Crew


Reacties op: Win: ‘Pupil’ van Julie Kagawa + miniatuurdraakje!

 

Gerelateerd

Over

Julie Kagawa

Julie Kagawa

Julie Kagawa is de internationale bestsellerauteur van bekende Young Adult-serie...

Gesponsorde boeken