Hebban vandaag

Community /

Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Comment boekpagina

door Hebban Crew 76 reacties
Welkom bij de Reading Challenge Kick-Off Weken! Van 1 tot en met 25 januari maak je elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro die je mag besteden bij je favoriete boekhandel. Misschien nog wel veel leuker is dat je na deze vijfentwintig dagen alles weet over wat je met en op Hebban kunt. Dat is nog eens een goed begin van het nieuwe leesjaar! Vandaag aandacht voor comments op de boekpagina.

Reacties plaatsen op de boekpagina

Op Hebban kon je altijd al recensies plaatsen. Pas sinds kort is het ook mogelijk om korte reacties te plaatsen op een boekpagina. Voor wie niet van de langere teksten is, het boek niet uitgelezen heeft, een vraag heeft over het boek of gewoon lekker wil kletsen over het boek met andere lezers.

De uitdaging van vandaag
Ga naar de boekpagina van het boek dat je net hebt uitgelezen of nu aan het lezen bent en plaats een reactie. Uiteraard plaats je nooit spoilers in reacties (of recensies). Je wilt natuurlijk niet het leesplezier van andere lezers verpesten door het verklappen van een toffe plotwending. Hier vind je alle reacties, geplaatst door Hebbanlezers op boekpagina's.

Kun je het reactieveldje niet goed vinden? Het is helemaal onderin de boekpagina, onder de recensies.

Heb je een reactie geplaatst op de boekpagina van een recent gelezen boek of een boek dat je nu aan het lezen bent, klik dan op de link onderaan deze pagina om naar het deelnameformulier te gaan.

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Meer inspiratie voor het plaatsen van reacties op de boekpagina.

Maak elke dag kans op een Boekenbon van 100 euro en steun je eigen favoriete boekhandel

Vijfentwintig dagen lang maken lezers dagelijks kans op een Boekenbon ter waarde van honderd euro. Deelnemers aan de actie wordt gevraagd hun favoriete boekhandel te noemen waar zij de Boekenbon willen besteden. Hiermee willen we de lokale boekhandel in de schijnwerpers zetten en mee laten profiteren van deze actie tijdens en na de lockdown.
Over de auteur

Hebban Crew

2366 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Win vandaag een Boekenbon van 100 euro | Comment boekpagina