Advertentie

Hebban vandaag

Algemeen /

Zoeken wordt vinden: het nieuwe zoeken op Hebban

door Hebban Crew 39 reacties
Vandaag introduceert Hebban haar nieuwe zoekmachine! Het is nu nog eenvoudiger om boeken en auteurs te vinden en er in een oogopslag achter te komen wat er over het boek is geschreven.

Boeken en schrijvers centraal.

Hebban is een grote boekensite met heel veel informatie. De meeste bezoekers gebruiken de zoekmachine dan ook om snel boeken en auteurs te vinden. De nieuwe en verbeterde zoekresultaten richten zich primair op boeken en auteurs, maar tonen ook direct belangrijke informatie over het boek: bijvoorbeeld de statistische gegevens (aantal lezers, aantal recensies), maar ook artikelen waar het boek aan is gelinkt. Ook de Hebban Rank vind je terug in dit handige overzicht. 

Vinden van lezers, lijsten en meer...

In de nieuwe zoekmachine hebben we alle zoekacties opgeknipt. Weg met de onoverzichtelijke tabjes in het zoekresultaat! De zoekbalk bovenaan de site richt zich dus primair op het hart van Hebban: de boeken- en auteursdatabase.

Op vrijwel alle overzichtspagina's zoals artikelenboekenlijsten, lezers, leesclubs en spots krijg je de mogelijkheid om binnen het gekozen segment te zoeken. Zo vind je nog veel eenvoudiger andere lezers, boekenblogs en artikelen terug. 

 Over de auteur

Hebban Crew

2124 volgers
0 boeken
0 favorieten
Hebban Crew


Reacties op: Zoeken wordt vinden: het nieuwe zoeken op Hebban

 

Gesponsorde boeken