Meer dan 5,6 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Daan Fousert Auteur

Hebban-auteur


47 lezers volgen deze auteur

Daan Fousert

Artikelen 3

Levensgenieter; beeldhouwer; auteur van "Onvermijdelijk", 'Verdwenen' en 'Caitlin'. Na een werkzaam leven waarin ik me heb bezig mogen houden met leiderschap en leiderschapsproblemen, ben ik me gaan wijden aan een paar hobby’s: Beeldhouwen en schrijven. Twee creatieve processen die ik met veel passie en liefde uitvoer. In beeldhouwen ‘verlies’; ik mezelf in de beelden die ik maak. Schrijven is mijn andere passie. Ik hoef gelukkig niet tussen beide uitingen te kiezen. Ik mag het allebei doen. Tijdens mijn carrière had ik al ervaring opgedaan in het schrijven van zakelijke boeken. Vaak over leiderschap, een thema dat mij nog steeds na aan het hart ligt. Toen droomde over het schrijven van een roman. Die droom realiseerde ik in 2009 met mijn eerste roman, een psychologisch drama ”Onvermijdelijk”. Daarna vroeg ik me af of ik ook een thriller zou kunnen neerzetten. Inmiddels heb ik er twee geschreven: “Verdwenen” (2012) en de opvolger daarvan: “Caitlin, verborgen verleden.”(2013) In Caitlin heb ik een personage ontdekt die me fascineert en die tot meer in staat is dan alleen dit ene boek. Inmiddels ben ik met een tweede Caitlin bezig, die aan het einde van 2014 zal verschijnen. Mijn bedoeling is een reeks onder haar naam te schrijven. In 2015 zullen er drie nieuwe boeken van mij verschijnen. Twee nieuwe Caitlin's en een Spirituele roman.

Nieuwste boek

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Daan Fousert


Challenges

2016

(0%)