Femmie van Santen

beschrijving bewerken

De Nederlandse auteur Femmie van Santen (1957) werkte jarenlang bij VluchtelingenWerk AZC in Limburg, en was voor een korte periode taalcoach bij de gemeente Landgraaf. Ze volgde cursussen voor het schrijven van korte verhalen en columns, en deed mee aan schrijfwedstrijden waarvoor ze diverse prijzen kreeg. Vanaf 2010 werkte ze mee aan het tijdschrift Eva, een christelijk vrouwenmagazine. Ook schreef ze voor Sestra, een website voor vrouwen met een christelijke levensvisie.

Daarna raakte alles in een stroomversnelling. De website VrouwenThrillers.nl publiceerde haar verhaal Droomreis  in de bundel Quillerz2. Bij uitgeverij Kok verscheen een van haar verhalen in de bundel Vreemde Verwantschap, wat weer leidde tot het boek Dag Mama (2012), een boek dat Van Santen schreef over haar moeder en de ziekte van Alzheimer. 
Aan de spannende-verhalenbundel Kind der Wrake  (2012) leverde Van Santen twee bijdragen.

In 2013 publiceerde ze haar eerste thriller, Lege handen, met als rode draad de roof van een pasgeboren baby uit een Limburgs ziekenhuis.

Nieuwste boek

Waar hoor ik thuis? - Femmie van Santen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Gesponsorde boeken