Meer dan 4,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Isolde Auteur

Hebban-auteur


83 lezers volgen deze auteur

Isolde Boers

Ik ben Isolde, ben getrouwd en heb twee dochters. Wij hebben een hond en twee poezen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als beleidsadviseur bij een gemeente. Favoriete bezigheden in mijn vrije tijd zijn lezen en schrijven! Ik lees heel veel verschillende genres -van feelgood tot thrillers en van alles daar tussenin en omheen – zoals historische romans en new adult – en voor verschillende leeftijden, te beginnen bij kinder- en jeugdboeken. Ik ben een paar jaar hebban recensent young adult geweest en ik recenseer nog steeds voor chicklit.nl en boekiewoogie.nl. Een paar van mijn favoriete young adult-series zijn The Lunar Chronicles (Marissa Meyer), Touching Juliette (Tahareh Mafi) en De glazen troon (Sarah J, Maas) en heb je 'De bijzondere woorden van Gioia' al gelezen? Ik ben altijd op zoek naar meer moois! Schrijven is in de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden voor mij. In 2021 is mijn eerste jeugdboek verschenen, 'Het geheim van het oude strandhuis', uitgegeven door Dutch Venture Publishing. In 2022 volgde 'De legende van de waterdraak, dat ik samen met Ilena Saturay heb geschreven. In de youngadultbundel 'Wintermagie' staat mijn korte verhaal 'De sneeuwkoningin en de ijsheks'.

Nieuwste boek

Wintermagie - Emmy Van Ruijven Lysander Mazee ... Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van Isolde Boers


Challenges

2016

(190%)

2017

(124%)

2018

(121%)

2019

(151%)

2020

(146%)

2021

(132%)

2022

(111%)

2023

(13%)