Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Marieke Pallada Auteur

Hebban-auteur


22 lezers volgen deze auteur

M.C. (Marieke) Pallada

Spots 1

Lezen en schrijven. Dat zijn twee dingen die ik graag doe naast de bekende beslommeringen die het leven met twee jonge kinderen met zich mee brengt. Ik begon te schrijven toen de bekende fantasy-schrijver Robert Jordan overleed en ik 'moest' wachten op het vervolg van zijn fantasy-epos 'The Wheel of Time'. Sindsdien heb ik ook meegedaan met diverse schrijfwedstrijden. In 2019 heb ik mijn eerste fantasy-roman herschreven. Dit jaar (2022) is hij bij Zilverbron, een imprint van uitgeverij Zilverspoor, uitgebracht met de titel Steen der Schaduwen, het eerste deel in de serie Sleutels van het Lot. Verder hou ik van het leven, geniet ik met mijn kinderen van iedere dag en vind ik naast mijn werk altijd een moment om weg te dromen in een goed boek.

Nieuwste boek

Steen der schaduwen - M.C. (Marieke) Pallada Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Van deze auteur

Meer Boeken

Persoonlijke boekenplank van M.C. (Marieke) Pallada