Helen Dool Auteur

Blogpost: Helen Dool

50 minuten challenge

Boeken lezen als challenge? Ik durf niet eens te bekennen hoeveel ik lees. Ik lees 's ochtends bij de eerste kop thee, ruk me weg uit een hoofdstuk om even wat te doen tot ik weer een pot thee zet en even - even? - verder lees. Ik lees bij de lunch, bij de middagthee, tijdens het koken en na het eten. Als ik alleen woonde, zou ik ook tijdens het eten lezen.
NIET lezen - dat zou een challenge zijn. Ik heb een paar leesarme jaren gehad, tot mijn dubbelfocusbril. Toen kwam de e-reader en daarmee heb ik de verloren leestijd inmiddels ruim ingehaald.
Nog steeds gaat er niets boven bladeren door papier, maar goed, een e-reader wordt niet vuil als je erboven een broodje eet. En als je ogen moe worden maak je gewoon de letters groter.
50 dagen NIET lezen. Dat is een challenge. Nee, dat is teveel. 50 uur, dan.
Wacht eens even, dat is meer dan een werkweek! 50 minuten.
Dat is een goed idee. Een half uur om een blog te schrijven. Een pot thee zette en...
Misschien een 35 minuten challenge?

Reacties op: 50 minuten challenge

Gesponsorde boeken