Beetje gelezen en andere dingetjes gedaan

Goede avond allemaal,
Vandaag 12-08-2018 heb ik 32 blz gelezen uit het e-book Het zilveren masker van Holly Black & Cassandra Clare en daarmee ook uitgelezen. Dit boek heeft me veel tranen gekost, zo goed was het. De recensie is er ook al en toen zat ik met de handen in het haar met welk boek ik nu zou beginnen. Heb Fangirl van Rainbow Rowell maar gepakt, maar 15 blz van gelezen vandaag. Een jaar geleden heb ik het audiobook van Fangirl geluisterd, maar kan me er niks meer van herinneren (lezen onthoud ik het verhaal beter.) M'n e-reader een beetje geleegd en heb ook mijn TBR lijst bijgewerkt (boeken erbij zetten of boeken eraf halen.) Binnenkort moet ik echt even flink bunkeren, want ik heb bijna niks meer.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Beetje gelezen en andere dingetjes gedaan

Gesponsorde boeken