Jos Lammers Auteur

Blogpost: Jos Lammers

Beetje groot beetje klein

Verschenen: ‘Beetje groot beetje klein – columns uit de kinderwereld’ 

Groot groeien. We weten allemaal nog ongeveer hoe het was en aanvoelde. Op het moment dat je zelf kinderen krijgt is dat, naast een hoop zorgen en verantwoordelijkheden, ook een herkansing om die tijd nog eens te beleven. Via je kinderen, door jouw volwassen ogen. 

Ik heb dat als vader altijd enorm gewaardeerd, ongetwijfeld de reden dat ik destijds vrijwel dagelijks een stukje schreef over wat ik bij mijn kinderen hoorde en zag. Een deel van die stukjes verscheen als column in Libelle en De Mannenkrant. De wereld die ik ermee betrad, vormde de inspiratie voor negen kinderboeken die ik in de jaren tachtig en negentig publiceerde. 

De stukjes heb ik nog steeds. Honderden. Waarvan een aantal ook nu nog bij mij direct weer aanslaan: ah ja, zo was het! Ik heb om die reden een selectie van deze columns uit de kinderwereld gebundeld in ‘Beetje groot beetje klein’, met dank aan mijn kleindochter Lieke (3) voor het aandragen van de titel. Het is haar omschrijving van zichzelf. 

Het boek telt 175 stukjes van verschillende lengte, door mijzelf (wie wil wachten op onwillige uitgevers) uitgebracht als e-boek bij Kobo en Bol (slim en voordelig!) en op papier bij Brave New Books van Singel Uitgeverijen.

Boekgegevens
Titel: Beetje groot beetje klein
Auteur en uitgever: Jos Lammers
263 pagina’s
Papieren versie ISBN 9789402183443, overal verkrijgbaar, prijs € 21,95.
E-boekversie eISBN 9789082762266, verkrijgbaar bij Bol.com en Kobo.com, prijs € 4,50.
Verschenen: november 2018.
Verkoopinformatie: https://www.bol.com/nl/p/beetje-groot-beetje-klein/9200000101804145/

Reacties op: Beetje groot beetje klein

Gesponsorde boeken