Beginnen aan een nieuwe categorie

Goede avond allemaal,
Vandaag 09-02-2019 had ik weer een relaxed zaterdagje. Lekker verder gegaan in een paar boeken en ben ook begonnen in een boek voor mijn reading challenge. Voor de rest heb ik niets bijzonders gedaan. Sta wel te trappelen, omdat binnenkort The Walking Dead weer begint, kan niet wachten (misschien wordt het ook weer eens tijd om weer een hoop films te kijken.)

De boeken van 09-02-2019:
(Verder gegaan) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 200.
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Zo ben ik nu eenmaal van Willem van der Does en ben daarmee nu op blz 60.

Reading Challenge 2019:
Ik vond dat het tijd werd om weer een boek te lezen voor mijn reading challenge. Ik had nu zin in de categorie April: Lees eens wat anders. Heb persoonlijk niks met superhelden/Marvel en er waren 3 boeken die ik daarvoor kon gebruiken. Ik heb beslist dat het Catwoman: Soulstealer van Sarah J. Maas gaat worden. Zit de laatste tijd in een Sarah J. Maas wereld dus dacht dat een superheldboek van haar er ook wel bij kon. Ben benieuwd of ik me er doorheen kan slepen, want ik weet niks van Catwoman (succes Cheen!)

(Begonnen) 20 blz gelezen uit het e-book Catwoman: Soulstealer van Sarah J. Maas.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Beginnen aan een nieuwe categorie

Gesponsorde boeken