Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Ben er eindelijk van af

Goede avond allemaal,
Vandaag 24-03-2019 was het een arbeidsintensieve dag. We waren het hele huis aan het opruimen en schoonmaken (r.i.p. mijn rug.) Daarnaast was het een vrij rustige zondag. Lekker gelezen en recensies geschreven. Had eigenlijk niet echt een groot leesdoel vandaag op het eindelijk uitlezen van Teardrop van Lauren Kate na (tis me eindlijk gelukt.)

Mijn Reading Challenge 2019:
Kan eindelijk de categorie Maart: Lees een prijswinnend boek afvinken. Had 1 doel vandaag en dat was het uitlezen van Teardrop, want ik was er klaar mee en wilde ervan af. Gelijk er een recensie van geschreven en op m'n pagina gezet. Gisteren had ik het boek De heksenselectie van Eva Ibbotson uitgelezen, maar niet genoeg tijd om de recensie te plaatsen, dus dat heb ik vandaag ook gedaan. Ben gelijk verder gegaan met de volgende categorie XXL challenge: Lees een boek tussen de 200 en 299 blz en dat is geworden Een duister koor van Sophie Hannah.

(Verder gegaan) 60 blz gelezen uit het boek Teardrop van Lauren Kate (uitgelezen.)
(Begonnen) 10 blz gelezen uit het boek Een duister koor van Sophie Hannah.

Fijne avond allemaal,

Cheen 

Reacties op: Ben er eindelijk van af