Terrence Lauerhohn Auteur

Blogpost: Terrence Lauerhohn

bestel nu al Blauwe bonen (misdaadthriller)

Pre-order Blauwe bonen (misdaadthriller) Begin november 2019 zie ik, de Crooner, letterlijk het levenslicht, in de vorm van de literaire misdaadthriller Blauwe bonen. Terrence Lauerhohn, mijn schrijver, geeft drie prachtige cadeautjes weg voor de lezers die het boek pre-orderen, en ik en hij zetten er onze handtekeningen in.*(betalen hoeft vanzelfsprekend pas na publicatie en een tweede bevestiging van de bestelling)Onder de bestellers verloot hij ook nog eens twee exemplaren waar niets voor hoeft te worden betaald.Hieronder enkele beknopte meningen van mensen die de eerste versie van het boek hebben gelezen:“Een intrigerend en meeslepend verhaal over een wereld die we zelden zien.” (auteur Anthony Holslag)
“Een spannende, integere, slimme thriller die de duistere hoekjes van je geest even belicht.” (Verhaaldeskundige Ambilicious uitg.)“Blauwe bonen was echt voor mij al een genot om te lezen als manuscript”. (Danielle Henssen, proeflezeres):
“Zeer aangrijpende, meeslepende thriller. Pakt je bij je nekvel en laat je niet meer los.” (Nathalie Lemaitre, proeflezeres) Wat moet je doen om dit aangrijpende verhaal en de cadeautjes in bezit te krijgen? Stuur een e-mail met je naam en adres naar: pixel@zeelandnet.nl, met ‘alvast Blauwe bonen bestellen’ als onderwerp.Terrence zal vlak voor de publicatie hoogstpersoonlijk contact opnemen met iedere besteller. *Zie ook mijn pagina op Facebook voor meer informatie over het boek (prijs en omslag worden z.s.m. bekendgemaakt). #blauwebonenromanWebsite Terrence Lauerhohn: www.123website.nl/lauerhohn *Delen van dit bericht (Facebook, Twitter, Instagram, enz.) stel ik heel erg op prijs.    81d4721c8651624ec8123b14d353a20c.jpg

Reacties op: bestel nu al Blauwe bonen (misdaadthriller)

Gesponsorde boeken