Blind Vertrouwen genomineerd voor de Valentijnprijs 2016!

Natuurlijk kan ik het nog steeds niet geloven, maar het is echt waar: mijn roman Blind Vertrouwen is genomineerd voor de Valentijnprijs 2016! Dat is een prijs voor het beste romantische boek. Nu kan ik een heleboel dingen gaan roepen over hoe blij ik met deze nominatie ben maar dan wordt deze blogpost te lang, dus beheers ik mij nu even. 
De nominatie kwam in ieder geval als een complete verrassing. Een goed begin van 2016! En voor mij zeer zeker een veel beter begin dan 2015. Samen met vier andere boeken, die beoordeeld zijn door een vakkundige jury, is Blind Vertrouwen op een shortlist geplaatst. En jullie, als lezerspubliek, mogen stemmen op een van deze vijf boeken of een zesde boek van de longlist. Het zesde boek kan op die manier een wildcard verdienen en daarmee ook kans maken op de Valentijnprijs. 

Stemmen kan vanaf nu tot en met 12 februari 12.00 uur via de website van het Valentijngenootschap: www.valentijngenootschap.nl

Op de website van het Valentijngenootschap vind je meteen informatie over het Valentijnfestival, o.a. over wat er zoal te doen is tijdens dit festival, het bestellen van kaarten om hierbij aanwezig te kunnen zijn en de locatie e.d. Het festival vindt plaats in Ermelo en wel op zaterdag 13 februari.

Het zou uiteraard geweldig zijn als jullie een stem op Blind Vertrouwen uit zouden brengen, maar ik kan jullie keuze niet bepalen. Welk boek jullie het meest aanspreekt is iets wat jullie zelf moeten beslissen. Maar natuurlijk blijf ik wel stiekem hopen... Blind vertrouwen hebben in iets is in dit geval wel toepasselijk ;-) Spannend...
Wie op mijn boek stemt, alvast heel veel dank! En wie weet ontmoeten wij elkaar in Ermelo. Ik verheug mij erop! Lees verder op mijn site

Reacties op: Blind Vertrouwen genomineerd voor de Valentijnprijs 2016!

Gesponsorde boeken