Blogpost: Wendy Wenning

#Blogtournee 'Mijn vader was een NSB'er' - Interview Elmer den Braber

Samen met een aantal medebloggers doe ik mee met de blogtournee omtrent het boek Mijn vader was een NSB'er.

Afgelopen zondag is de blogtournee van start gegaan en zijn er inmiddels al enkele recensies gepubliceerd. Ik heb Mijn vader was een NSB’er vorige maand gelezen en gerecenseerd, hieronder in het kort mijn mening:

“Mijn vader is een NSB’er is vloeiend en enerverend geschreven wat dit boek uitermate toegankelijk maakt voor elk type lezer, jong en oud. Een boek dat een andere kant belicht, maar dat me ook even stil liet staan en tot nadenken heeft gezet. De auteur heeft een heel mooi en indrukwekkend verhaal op papier gezet en daarmee een geweldige debuutroman gecreëerd!”

De volledige recensie is op mijn blog te vinden of hier: https://www.hebban.nl/recensies/wendy-wenning-over-mijn-vader-was-een-nsber

Een debuut dat nog een klein beetje bijgeschaafd mag worden, maar ik vind dat de auteur een geweldig verhaal op papier heeft gezet.

Vanaf het moment dat ik het boek aangeboden kreeg om te recenseren en dat de #blogtournee werd georganiseerd , heb ik regelmatig via mail of chat contact gehad met de auteur. Maar verder bleef Elmer den Braber voor mij toch een nog onbekende auteur en er kwamen tijdens en na het lezen van Mijn vader was een NSB’er steeds meer vragen bij mij op.

Een aantal vragen heb ik aan Elmer voorgelegd en deze vragen en de antwoorden van Elmer zijn te lezen in het interview dat je kunt vinden op mijn blog. Leuk als je even gaat kijken en laat gerust een reactie achter!Lees verder op mijn site

Reacties op: #Blogtournee 'Mijn vader was een NSB'er' - Interview Elmer den Braber

Gesponsorde boeken