Blogpost: Jess

Blue Monday?

Vandaag is het welbekende Blue Monday, de depressiefste maandag van het jaar. Terwijl hier de zon aan de hemel staat en de blauwe lucht (Blue Monday! :D) door mijn ramen straalt kan ik er niet erg in meekomen. Het ziet er heerlijk uit en ja, het zal wel koud zijn. Maar zonnestralen zijn hét perfecte medicijn voor een dipje, dus hoop ik dat de zon het vandaag de hele dag volhoudt! Zulk weer is dan ook heerlijk voor een leuke chicklit en ik ben al halverwege "Shopaholic naar de sterren"! Heerlijk luchtig en hilarisch op veel vlakken. Nog een perfect medicijn voor dipjes! Chocola zou er helemaal bij passen maar ik moet toch een klein beetje aan mijn lijn denken, hahaha. Dus niks geen Blue Monday voor mij! Dit wordt weer een lekker relaxte dag met mijn boek en de zon. Lekker naar buiten vandaag en genieten van het heerlijke weer. 

Als ik het zo zie, komt de lente al aardig dichtbij en op deze manier heb ik helemaal geen moeite met de winter! Koud is prima, zolang het maar niet nat is en hard waait. Maar we zullen zien of de zon het volhoudt de hele dag en misschien zelf wel een paar dagen! Voor de mensen die wél last hebben van een "Blue Monday" zullen daar wel enorm veel baat bij hebben ;)

Dus mensen! Ga naar buiten en pak die vitamine D! Neem je boek mee, een reep chocolade en anders een bioreep met noten en  fruit en geniet van dit heerlijke weer. Don't let Blue Monday kick your ass, kick his! :D

Reacties op: Blue Monday?

Gesponsorde boeken